sistem DIGESTIV

sistem DIGESTIV

Salmocolin-Adeno+ (1000ml)

70,00 lei
Salmocolin-Adeno ajuta la combaterea: E. coli, Salmonella spp., Clostridium, Streptococcus, Campylobacterium. DOZARE: -porumbei bătrâni și tineri:  - 10 ml / 1 l de apă, de 2-3 ori pe săptămână; -la schimbarea furajului, înțărcarea puilor:  - 10 ml / 1 l de apă, de 3-4 ori pe săptămână; -atunci când apar probleme:  - 10 ml / 1 litru de apă, timp de 4-5...
sistem DIGESTIV

Ropa-Fix 10% (250ml)

70,00 lei
Produs indispensabil in combaterea și prevenirea tricomonozei si coccidiozei.(E. coli, Salmonella typhimurium, Staphylococcus aureus, Aspergillus, Candida albicans). Dozare: -preventiv (pe tot parcursul anului): 1-1,5ml / 3 litri apă de baut -curativ: 1 ml / 1 litru apă de baut, timp de 4 zile -iarna: 1 ml / 3 litri apă de baut, de 2 ori pe săptămână.
sistem DIGESTIV

Avidress Plus (1000ml)

80,00 lei
AVIDRESS PLUS – are in componenta sa acizi care regleaza pH-ul in asa fel incat riscul de infectie cu microbi scade considerabil. Administrare: 5 ml / 1 litru apă de baut, pe toata durata anului.
sistem RESPIRATOR

Kräuter-Gemüse-Mix (500g)

75,00 lei
Pentru concurs, reproducţie, pui, năpârlire şi perioada de iarnă. Administrare: 2 masuri (1 masura=10g) / 1 kg hrana amestecate cu Hekopherol, Oregano-Schaffet sau Moorgold - reproductie: 2-3 ori pe saptamana. - concurs: 1-2 ori pe saptamana. - naparlire: 3-4 ori pe saptamana. - iarna: 1-2 ori pe saptamana.
Moorgold (1000g)
  • La reducere!
sistem DIGESTIV

Moorgold (1000g)

100,00 lei
Noua formula conţine fibre speciale provocând excremente tari după două sau trei mese cu Moorgold, digestia fiind pozitiv influenţată.
sistem DIGESTIV

Tricogo New (1000ml)

155,00 lei
TRICOGO NEW este un produs natural, folosit pentru prevenirea tricomonozei, coccidiozei și a altor infecții. Împiedică secreția de mucilagii în zona nazo-faringiană. Are efect pozitiv asupra nutriției. Administrare: 1,2 linguri / zi / 2 litri apă de baut. În zilele dinainte și după concurs: 1 lingură / 1 litru apa de baut.
sistem DIGESTIV

UsneGano (250ml)

55,00 lei
Usnea Barbata este una dintre ultimele descoperiri în domeniul columbofiliei având un efect acidifiant deosebit care duce la o protecţie sporită împotriva tricomonozei, coccidiozei şi sistemului respirator.
sistem DIGESTIV

UsneGano (500ml)

100,00 lei
Usneea Barbata este una dintre ultimele descoperiri în domeniul columbofiliei având un efect acidifiant deosebit care duce la o protecţie sporită împotriva tricomonozei, coccidiozei şi sistemului respirator.
sistem DIGESTIV

Oreganum-100 (250g)

30,00 lei
Are efecte benefice asupra sistemului digestiv si previne cu succes aparitia E. coli si adenovirus. Dozare: 1 lingura / 1kg hrana.
40,00 lei
TRICHO-COXAN inhibă creșterea populației de protozoare patogene (Trichomonas gallinae, Eimeria sp.), afectând astfel scăderea capacității lor invazive. DOZAJ: - preventiv:  5-10 ml / 1 litru de apă cate 2-3 zile pe săptămână - curativ:  10 ml / l litru de apă timp de 5 zile.
sistem DIGESTIV

Medacid (1000ml)

35,00 lei
Acest produs este o combinație de miere de albine (tei și salcâm) și oțet din cidru de mere, îmbogățit cu acid ascorbic (vitamina C). Administrare: 15ml / 2,5 litri apa de baut.
sistem DIGESTIV

Garlisan (1000ml)

40,00 lei
Usturoiul este cunoscut ca avand proprietăți antibacteriene și antivirale. Ingredientul activ al usturoiului, inhiba proliferarea de viermi paraziți. Dozare: -reproductie, tineret, naparlire: 10-15 ml/1litru apa, 2-3 zile pe saptamana -concurs: 10-15 ml/1 litru apa de baut, 1 zi dupa intoarcere -iarna: 15 ml/1 litru apa de baut, 1-2 zile pe saptamana
sistem DIGESTIV

Fracid-Activ (500ml)

25,00 lei
FRACID®-Activ - este un amestec nou, echilibrat și eficient de acizi organici, cu adaos de vitamina C. Are bune proprietăți dezinfectante pentru apa potabilă. Administrare: 10ml / 1 litru apa de baut (cand apa are un pH normal)                        30ml / 1 litru apa de baut (cand apa are un pH dur)
sistem DIGESTIV

Blue (500ml)

135,00 lei
Extract natural din acizi organici și ierburi. Ţine sub control salmoneloza, colibaciloza, tricomonoza precum şi unele afecţiuni ale sistemului respirator. Administrare: 1ml / 1 litru apă de baut. Se poate mări doza până la 2ml / 1 litru apa de baut. Se utilizeaza tot anul, de 3-4 ori pe saptamana cu exceptia ultimelor 2 zile inainte de concurs.
61,00 lei
Supliment nutritiv pentru porumbei din uleiuri naturale eterice din oregano, ce susține sănătatea porumbeilor înainte, în timpul și după zboruri şi în timpul perioadei de reproductie, năpârlire și repaus. Administrare: 5ml / 1 kg hrana timp de 3-4 zile pe saptamana.
67,00 lei
Acționează împotriva bacteriilor, virușilor, ciupercilor, sporilor, inclusiv asupra virusului gripei aviare (H7N1). Acționează în siguranță și rapid în apa potabilă, împotriva tuturor tipurilor de agenți patogeni și a poluării organice din apă. Este foarte bun de utilizat în apa care se dă porumbeilor pe timpul transportului pentru că astfel porumbeii...
90,00 lei
Promotor al digestiei, întărind în același timp flora intestinală benefica. Acidifierea apei de băut este esențială. Spre deosebire de oțetul obișnuit din cidru de mere, Natural Aqua Care patrunde adânc în sistemul digestiv al porumbeilor, unde este mai util. Se creează un mediu acid în gusă, stomac și intestine, ceea ce reduce foarte mult riscul de...

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.