MIXURI

90,00 lei
Minerale concepute special pentru perioada de concurs. Asigură necesarul optim pentru această perioadă Este foarte apreciat de porumbei care îl ciugulesc cu poftă.
55,00 lei
Supliment mineral pentru porumbei cu adaos de seminte si drojdie de bere. Administrare: Ratia zilnica sa nu depaseasca 13,70% din acest supliment.
110,00 lei
Mix de minerale cu adaos de seminte. Ambalaj: galeata de 10 kg.
110,00 lei
Hrana minerala pentru porumbei. O compozitie bogata in minerale, mixuri de grit, tin porumbeii voiajori departe de “mersul la camp” si asigura o digestive mai buna. Dozare: zilnic, o lingura (25g) pentru 4 porumbei, amestecat impreuna cu hrana sau separat, intr-un vas special, in compartiment. Porumbeii il vor consuma cu placere!      
100,00 lei
Mix de minerale. Administrare: se ofera zilnic, pe tot parcursul anului.
110,00 lei
Avantajele Standard-Mineral: -continut echilibrat de minerale -imbunatateste digestia -granulatie fina Administrare: zilnic, 1 jumatate sau 1 masura intreaga (aprox. 70-140 g) pentru 80 porumbei, pe tot parcursul anului.
105,00 lei
Acest mix de grit, perfect echilibrat si 100% natural, contine tot ce au nevoie porumbeii ca si supliment pentru gama de hrana Vanrobaeys. Administrare: zilnic, pe tot parcursul anului.
MIXURI

Mix (11kg)

125,00 lei
Mix DHP. . . . Compoziție unică de materii prime minerale, cu adaos de oregano pur. Administrare: se ofera porumbeilor in fiecare zi, pe toata durata anului.
115,00 lei
Un amestec mineral complet cu adaos suplimentar de lactobacili (probiotice) pentru stomac și sistemul intestinal. Administrare: produsul se ofera porumbeilor in fiecare zi, pe tot parcursul anului.
130,00 lei
Multi minerale. . . . descoperit de mulți ani de campioni mari și mici. Amestecul Multi Mineral Mengsel a fost realizat dupa ani de cercetare și dupa ani de experiență practica și schimb de idei cu mulți entuziaști care concureaza bine cu porumbeii. Administrare: poate fi oferit atât porumbeilor de concurs, cât și celor din compartimentul de reproducție,...
70,00 lei
Mineral Expert este deosebit de gustos și unic prin structura și compoziția sa. Pietrele conținute favorizează digestia, iar compozitia speciala care înveleste mineralele asigură că toți porumbeii absorb suficiente minerale. Administrare: Expert-Mineral poate fi administrat porumbeilor pe toata durata anului dar, in special, in perioada de reproductie...
95,00 lei
SUPER MINERAL: - minerale echilibrate - compensează deficitele de alimentație - stimulează metabolismul - favorizează digestia - granulație fină
150,00 lei
Gerard Koopman Variamix . . . . altfel decat ceilalti. Recomandari de administrare: -reproductie: administrare zilnica, 2-3 maini pentru aprox. 15 porumbei. -concurs: 1 mana de minerale pe zi, pentru 15 porumbei. -naparlire si iarna: zilnic, cate o mana de minerale pentru 15 porumbei.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.