SEMINTE

20,00 lei
Arahide decojite, crude (rosii) marime medie, de calitate superioara. Administrare: se recomanda folosirea lor pe tot parcursul anului.

Semintele reprezinta baza in hrana porumbeilor. Ele contin elementele nutritive necesare cresterii, dezvoltarii si functionarii organismului pasarilor. In compozitia semintelor se gasesc vitamine, minerale si microelemente.

Semintele se impart in trei grupe:

1.Cerealele, din care fac parte: graul, secara, orzul, porumbul, sorgul, meiul, hrisca, orezul, glantul, etc. Acestea contin o cantitate mare de carbohidrati si mai putine proteine si grasimi.

2.Leguminoasele, din care fac parte: mazarea, mazarichea, fasolea Mungo, etc. Ele contin o cantitate mare de proteine si un continut mai mic de grasimi.

3.Oleaginoasele, din care fac parte: floarea soarelui, sofranelul, inul, canepa, arahide, etc. Ele contin o cantitate mare de grasimi.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.