Categorii

Filtrare produse

REPRODUCTIE Exista 3 produse.

REPRODUCTIE

Aici gasesti sortimente bogate in proteine, necesare pentru perioada cresterii puilor. Amestecurile specifice sunt compuse dintr-o varietate mare de seminte, pentru a putea suplimenta toate nevoile porumbeilor din aceasta perioada.

 • IRISZ AMESTEC MAZARE (25KG)
  Disponibil
  Irisz Amestec Mazare (25kg)

  Amestec cu continut proteic foarte ridicat. Se poate folosi in reproductie (se mai adauga si alte seminte ca: porumb, grau, etc.) sau la tineret, imediat dupa intarcare (se foloseste ca atare) si in perioada urmatoare intarcarii (cand se mai adauga si alte seminte ca: porumb, mei, sofranel, in, canepa, etc.); pana la inceperea antrenamentelor.

  Amestec cu continut proteic foarte ridicat. Se poate folosi in reproductie (se mai...

  Amestec cu continut proteic foarte ridicat. Se poate folosi in reproductie (se mai adauga si alte seminte ca: porumb, grau, etc.) sau la tineret, imediat dupa intarcare (se...

 • SUPER REPRODUCTIE (25kg)
  Disponibil
  Super Reproductie (25kg)

  Amestec dedicat compartimentului de reproductie. Cantitate echilibrata de proteina (foarte importanta pentru cresterea si dezvoltarea puilor), grasimi si carbohidrati. Experienta crescatorilor cu acest sortiment arata ca poate fi folosit cu succes si in perioada de naparlire.

  Amestec dedicat compartimentului de reproductie. Cantitate echilibrata de proteina...

  Amestec dedicat compartimentului de reproductie. Cantitate echilibrata de proteina (foarte importanta pentru cresterea si dezvoltarea puilor), grasimi si carbohidrati....