REPRODUCTIE

125,00 lei
Amestec cu continut proteic foarte ridicat. Se poate folosi in reproductie (se mai adauga si alte seminte ca: porumb, grau, etc.) sau la tineret, imediat dupa intarcare (se foloseste ca atare) si in perioada urmatoare intarcarii (cand se mai adauga si alte seminte ca: porumb, mei, sofranel, in, canepa, etc.); pana la inceperea antrenamentelor.
110,00 lei
Amestec dedicat compartimentului de reproductie. Cantitate echilibrata de proteina (foarte importanta pentru cresterea si dezvoltarea puilor), grasimi si carbohidrati. Experienta crescatorilor cu acest sortiment arata ca poate fi folosit cu succes si in perioada de naparlire.
160,00 lei
Recomnadare: perioada de reproductie.Un amestec de reproducere foarte variat și unic, îmbogățit cu 30 de cereale și semințe diferite de cea mai bună calitate. Acest amestec conține puține leguminoase și porumb, dar multe semințe bogate în proteine ​​și grăsimi care asigură o cantitate mare de proteine ​​digerabile. Premium Power Breeding este echilibrat...

Aici gasesti sortimente bogate in proteine, necesare pentru perioada cresterii puilor. Amestecurile specifice sunt compuse dintr-o varietate mare de seminte, pentru a putea suplimenta toate nevoile porumbeilor din aceasta perioada.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.