TINERET

125,00 lei
Amestec cu continut proteic foarte ridicat. Se poate folosi in reproductie (se mai adauga si alte seminte ca: porumb, grau, etc.) sau la tineret, imediat dupa intarcare (se foloseste ca atare) si in perioada urmatoare intarcarii (cand se mai adauga si alte seminte ca: porumb, mei, sofranel, in, canepa, etc.); pana la inceperea antrenamentelor.
110,00 lei
Amestec de seminte creat special pentru porumbeii tineri, cu adaos de peleti pentru o rata a conversiei hranei si o digestie mai buna.

Aceasta categorie contine sortimente realizate special pentru porumbeii tineri. In general, sunt retete care au in componenta lor seminte mici, care actioneaza curativ asupra sistemului digestiv sensibil al tinerelor pasari. Sunt amestecuri care ofera posibilitatea pregatirii unei bune conditii fizice, care ulterior duce spre performanta.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.