Site-ul casa-porumbeilor.ro, denumit in continuare “casa-porumbeilor.ro”, este detinut si administrat de societatea Casa Porumbeilor S.R.L., denumit in continuare “Casa Porumbeilor”, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO32919224, inregistrata la Registrul Comertului Timis sub nr. J35/670/2014, cu capital social in valoare de 200 lei si cu sediul in str.DN6, nr.F.N., cam.2, 307340-Recas, Timis, e-mail: office@casa-porumbeilor.ro

Navigarea pe site-ul casa-porumbeilor.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

casa-porumbeilor.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre casa-porumbeilor.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.

1. Definitii

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul casa-porumbeilor.ro.

Client – orice persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

Produse si Servicii - orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat/e de catre Vanzator, Clientului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite produse si servicii si sa faca plata acestora.

Vanzator – societatea Casa Porumbeilor S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO32919224, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J35/670/2014, cu sediul in str.DN6, nr.F.N., cam.2, 307340-Recas, Timis, Romania.

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze produsele si serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat.

2. Drepturile de proprietate Intelectuala

Continutul site-ului casa-porumbeilor.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate este integral proprietatea Casa Porumbeilor si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Casa Porumbeilor a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Casa Porumbeilor poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului casa-porumbeilor.ro.

Utilizarea pe casa-porumbeilor.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. casa-porumbeilor.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.


3. Exonerarea de raspundere

Casa Porumbeilor nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe   site-ul casa-porumbeilor.ro, acestea fiind puse la dispozitia Casa Porumbeilor de catre furnizori.

Informatiile incluse pe casa-porumbeilor.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa de e-mail: office@casa-porumbeilor.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

casa-porumbeilor.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator obiectiv).

casa-porumbeilor.ro, in calitate de organizator al campaniilor promotionale, nu isi asuma raspunderea pentru pierderile sau deteriorarile voucher-ului campaniei si nu este responsabila pentru voucher-ele falsificate sau deteriorate. casa-porumbeilor.ro isi rezerva dreptul de a anula voucher-ul utilizat la achizitie ori de a scadea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, in cazul returnarii conform legii, a unui produs participant in campania respectiva.

Pentru mentinerea securitatii prelucrarii datelor cu caracter personal (in special impotriva virusilor informatici) este interzisa folosirea de catre Utilizator a programelor software care provin din surse externe sau dubioase.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar casa-porumbeilor.ro nu isi asuma nicio responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

 

4. Limita accesului la site

Utilizatorii site-ului casa-porumbeilor.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu casa-porumbeilor.ro, nu sunt          e-mail-uri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de        e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. casa-porumbeilor.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda casa-porumbeilor.ro si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.


5. Prelucrarea datelor cu caracter personal

 Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sex, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), data nasterii, adresa e-mail.

Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe casa-porumbeilor.ro, va primi comunicari comerciale din partea casa-porumbeilor.ro doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, casa-porumbeilor.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, servicii de comunicatii electronice, statistica, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe casa-porumbeilor.ro, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a casa-porumbeilor.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre casa-porumbeilor.ro pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre Casa Porumbeilor (adresa postal, adresa       e-mail).

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre casa-porumbeilor.ro si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.

casa-porumbeilor.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon,        e-mail, etc.) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale, etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate trage la raspundere casa-porumbeilor.ro pentru niciun fel de prejudiciu.


6. Inregistrarea ca Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site-ul casa-porumbeilor.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. casa-porumbeilor.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.


7. Pretul

Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site.

Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului casa-porumbeilor.ro sunt exprimate in Lei(Ron). Taxa pe valoare se adauga in comanda la finalizarea comenzii și generarea facturii pro-forme sau a facturii fiscale.


8. Comanda

Prin finalizarea Comenzii, Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, incompleta, transmisa gresit, etc).

casa-porumbeilor.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant casa-porumbeilor.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail, telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

casa-porumbeilor.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

- esuarea / invalidarea tranzactiei online;

- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului/a tranzactiei;

- date incomplete sau incorecte ale Clientului;

- activitatea Clientului poate produce daune site-ului casa-porumbeilor.ro/partenerilor;

- livrari consecutiv esuate;

- alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, casa-porumbeilor.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

In anumite situatii si pentru motive justificate, casa-porumbeilor.ro isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. In aceste situatii                        casa-porumbeilor.ro va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii.

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre     casa-porumbeilor.ro, ne obligam sa informam Clientul telefonic sau prin e-mail asupra acestui fapt. In situatia in care Clientul a platit in avans prin transfer bancar ne asumam responsabilitatea sa-i returnam suma in contul Clientului in termen de maxim 14 zile de la data platii.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse ori promotii au fost afisate gresit, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic sau prin e-mail in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.


9. Facturare – plati

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata se poate face in numerar cu chitanta la ridicarea produselor prin curier (sistem ramburs).


10. Livrarea

Pentru Clientii din strainatate, pretul final al Comenzii va fi comunicat prin e-mail sau telefonic, iar livrarea se va face dupa acceptarea explicita a acestui pret.

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face prin Curier. Intre inregistrarea Comenzii si preluarea acesteia de catre Curier exista un interval de 12-24 ore. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depasi termenul maxim prevazut mai sus.

Orice modificare asupra Comenzilor deja plasate, conduce la prelungirea concomitenta a intervalului de timp pentru livrarea lor.

In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), Casa Porumbeilor va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar Casa Porumbeilor va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

 Daca Clientul isi exercita dreptul de denuntare unilaterala a contractului in termen de 14 de zile de la primirea produselor, cheltuielile de returnare a produselor sunt in sarcina Clientului.


10.1 Conditii de livrare

La solicitarea casa-porumbeilor.ro sau a Curierului, Clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar, prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator.

In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.

Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.

In cazul livrarii la locul de munca al Clientului, caz in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda.

Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa.

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre casa-porumbeilor.ro, la momentul predarii produselor Comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii.


10.2 Receptia produselor

Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate. Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.

Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.

11. Politica de retur. Dreptul de retragere

11.1 Conditii generale

In caz de retragere din contract, clientul este obligat sa restituie produsele achizitionate in termen de maximum 14 zile de la data retragerii din contract iar costul de retur cade in sarcina Clientului.

In cazul comenzilor cu livrare internationala, costurile de retur cad in sarcina clientului.

Produsele se pot returna prin orice firma de curierat care asigura livrarea coletului de retur la adresa Vanzatorului.


11.1.1 Modalitati si termene de returnare a produselor

Clientul se obliga sa notifice casa-porumbeilor.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la: office@casa-porumbeilor.ro, in termen de maxim 14 de zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar, casa-porumbeilor.ro poate refuza coletul.


11.1.2. Conditii de returnare a produselor

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu casa-porumbeilor.ro).

In conformitate cu legea in vigoare, casa-porumbeilor.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (produse perisabile) ori deteriora rapid.

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.

Se pot returna produsele in termen de 14 de zile calendaristice din momentul in care au fost livrate de curier.

Te rugam sa completezi formularul de retur (formular in format PDF sau DOC) in cel tarziu a 14-a zi calendaristica de la data livrarii, dupa acesta data cererile nu vor fi luate in calcul.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare ca atunci cand le-ai primit. Trebuie sa returnezi produsele, certificatul de garantie in original si toate documentele cu care    ti-au fost livrate.

Daca s-au achizitionat mai multe produse de acelasi fel si le returnezi pe toate, doar unul din produse poate fi desigilat.

Nu se accepta retururi daca produsele indeplinesc cel putin una din conditiile de mai jos:

- au fost efectuate interventii neautorizate asupra produsului;

- au urme de uzura sau folosire excesiva;

- zgarieturi, ciobituri, lovituri sau socuri mecanice/electrice;

- nu au toate accesorile primite in pachet;

- produsul a facut parte dintr-o comanda speciala, comanda speciala este aceea care nu face parte din stocul uzual al Furnizorului, este produsa pe baza unei comenzi ferme conform specificatiilor clientului cu plata unui avans;

Nu se accepta retur produse daca numarul de serie al produsului, codul de data au fost indepartate, sterse sau au devenit greu vizibile sau au fost modificate in vreun fel.

Nu se accepta retur produse care au suferit expunerea la umezeala, la conditii extreme din punct de vedere termic sau la alti factori de mediu, la coroziune, oxidare, daca a intrat in contact cu lichide, alimente sau produse chimice. Activarea senzorului de umezeala sau urmele de oxizi pot duce la scoaterea produsului din garantie, atat conventional cat si de conformitate.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

11.1.3 Retur DOA (dead on arrival)

In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

11.1.4 Termene de returnare a banilor

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate si costul transportului achitat initial in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care       casa-porumbeilor.ro este informat de catre client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele.

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul are urmaroarele drepturi si obligatii referitoare la retragerea din contractul incheiat la distanta:

Clientul are dreptul ca, inainte de expirarea perioadei de retragere, sa se retraga din contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de Client.

Clientul se obliga sa returneze doar acele produse care sunt in aceeasi stare in care au fost livrate (documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc.

casa-porumbeilor.ro va rambursa Clientului contravaloarea produsului in maxim 14 (patrusprezece) zile de la data informarii facute de catre Client catre casa-porumbeilor.ro in ceea ce priveste decizia de retragere din contract.

casa-porumbeilor.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.

Conform legii sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:

- contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al Clientului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a Contractului de catre Vanzator;

- furnizarea de Bunuri si/sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care Vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

- furnizarea de Bunuri confectionate după specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar;

- furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

- furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatati sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator;

- furnizarea de Bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

 

 

11.2 Exercitarea dreptului de retragere

In cazul in care Clientul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, in cazul in care Comanda este achitata, casa-porumbeilor.ro se obliga sa returneze suma in maxim 14 (patrusprezece) zile de la data informarii de catre Client in ceea ce priveste deciziei sa de retragere din Contract. Suma va fi returnata in contul clientului prin transfer bancar. Clientul va informa casa-porumbeilor.ro in ceea ce priveste intentia sa de retragere din contract prin completarea formularului de returnare produs.

12. Forta majora

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.

Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese.

Forta majora va fi probata conform legii.


13. Solutionarea conflictelor. Legea aplicabila

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre casa-porumbeilor.ro si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente.


14. Frauda

Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului casa-porumbeilor.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.

Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi, dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor casa-porumbeilor.ro, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor casa-porumbeilor.ro, deturnarea continutului livrarilor catre terti, etc.) vor fi pedepsite conform legii penale.

 

15. Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Actualizat la data de 01.05.2017: SC Casa Porumbeilor SRL – casa-porumbeilor.ro.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.