NATURAL

18,00 lei
Natural Grit este un mix de silex, piatra rosie (redstone) si scoica. Administrare: se ofera porumbeilor proaspat, in fiecare zi. Asigurati-va ca grit-ul este disponibil tot timpul pentru ca porumbeii sa-l consuma atunci cand au nevoie.
75,00 lei
Natural Grit este un mix de silex, piatra rosie (redstone) si scoica. Nu contine niciun fel de substante care sa stimuleze apetitul. Administrare: se ofera porumbeilor proaspat, in fiecare zi. Asigurati-va ca grit-ul este disponibil tot timpul pentru ca porumbeii sa-l consuma atunci cand au nevoie.
GRIT+REDSTONE

Roodsteen (3kg)

25,00 lei
Piatra rosie (Roodsteen) de la Natural este bogata in minerale si microelemente iar porumbeilor le place sa ciuguleasca acest produs. Inainte si dupa ouat, porumbitele au mare nevoie de piatra rosie. Administrare: se ofera porumbeilor proaspat, in fiecare zi. Acest produs trebuie sa fie permanent la dispozitia porumbeilor pentru ca acestia sa-l consume...
50,00 lei
Drojdie de bere - produs 100% natural. Administrare: -reproductie si naparlire: 1 lingurita Vitaminor / 1 kg hrana, 2 zile pe saptamana.-inaintea sezonului de concursuri: 1 lingurita Vitaminor / 1 kg hrana, timp de 10 zile.-concurs: 1 lingurita Vitaminor / 1 kg hrana dieta, in ziua sosirii si a doua zi.-dupa boli: 1 lingurita Vitaminor / 1 kg hrana.
ELECTROLITI

Electrolit (750g)

75,00 lei
Este foarte important sa administram porumbeilor Natural Electrolit la revenirea din concurs. Administrare: - concurs: 1 masura / 1 litru apa de baut. Se adminstreaza in prima apa si se lasa pana la masa de seara. - imbarcare: 1 masura / 1 litru apa de baut, in ziua imbarcarii. - diaree si excremente apoase: 1 masura / 1 litru apa de baut, pana...
40,00 lei
Naturaline are efect pozitiv asupra sistemului respirator, digestiv si urinar. Administrare: - concurs: 1-2 lingurite / 1 litru apa de baut, timp de 10 zile inainte de inceperea sezonului de curse. - naparlire: 1-2 lingurite / 1 litru apa de baut, 1-2 zile / saptamana. - intarcare: 1-2 lingurite / 1 litru apa de baut, timp de 10 zile.
CEAIURI

Tea (300g)

55,00 lei
Remediu natural pentru aducerea in forma a porumbeilor. Administrare: 1 lingurita cu varf / 1 litru apa clocotita. Se lasa la infuzat timp de 10 minute, acoperit.- inaintea sezonului de concursuri (pentru intrarea in forma), timp de 8-10 zile.- concurs: in ziua sosirii. Daca porumbeii au zburat pe vreme calda, se recomanda asocierea ceaiului cu...
DEZINSECTIE

Natural Spray (750ml)

75,00 lei
Natural Spray - impotriva parazitilor externi si a altor paraziti. Poate fi folosit si in crescatorii, cosuri si masini de transport.
 Administrare:-concurs: se aplica prin pulverizare sub aripa porumbelului inainte de imbarcare.-curatirea anuala dupa naparlire: se pulverizeaza colturile si crapaturilei.
SARE de BAIE

Bathsalt (650g)

45,00 lei
Sare de baie cu extract natural de pin. Administrare: 1 masura (capac) la 20 litri apa de baie.-concurs: dupa etape grele recomandam o jumatate de capac sare de baie / 1 galeata de apa calda. -naparlire: 1-2 ori pe luna.
VITAMINERAL

Vitamineral (2,5kg)

55,00 lei
Natural Vitamineral conține toate mineralele necesare unei hraniri echilibrate. Natural Vitamineral este un produs de care porumbeii au nevoie pe tot parcursul anului. Administrare: pe tot parcursul anului.
RECUPERARE DUPA CONCURS

Choline care (500ml)

90,00 lei
Pentru un efect de purificare asupra ficatului și pentru o năpârlire optimă. Elixir din plante aromatice; contine turmeric si armurariu. Cu aminoacizi care conțin sulf pentru un efect de purificare care, de asemenea, reduce nivelul de grăsime din organism. Ideal pentru buna dezvoltare a penajului. Administrare: 5-10ml / 1 litru apa de baut, de 2 ori pe...
100,00 lei
Pentru un tract respirator sănătos și pentru un sistem pulmonar optim. Elixir din plante aromatice; conține eucalipt, mentol și echinacea. Are efect calmant și reduce vâscozitatea și aderența mucusului în sistemul respirator. Curăță nasul și ajută pasărea să respire mai liber printr-un aport îmbunătățit de oxigen. Susține imunitatea generală, vitalitatea...
90,00 lei
Promotor al digestiei, întărind în același timp flora intestinală benefica. Acidifierea apei de băut este esențială. Spre deosebire de oțetul obișnuit din cidru de mere, Natural Aqua Care patrunde adânc în sistemul digestiv al porumbeilor, unde este mai util. Se creează un mediu acid în gusă, stomac și intestine, ceea ce reduce foarte mult riscul de...
90,00 lei
Pentru a susține digestia și o flora intestinală sănătoasă.Elixir din plante aromatice; conține pelin și cimbru. Administrare: 5-10ml / 1 litru apa de baut:- 2-3 zile dupa etape de concurs.-  de 2 ori pe saptamana sau o cura de 5 zile in cazul excrementelor moi, apoase.- o cura de 5 zile este, deasemenea, recomandata la intarcarea puilor.- ideal dupa...

  • Natural, primul producator de hrana pentru porumbeii voiajori este si astazi, in administrarea familiei De Scheemaecker. Aceasta longevitate este unica in lumea columbofila.
  • Compania Natural se bucura de faima internationala pe segmentul de hrana, ingrijire si reproductie a porumbeilor voiajori.
    Atuurile noastre sunt:
  • peste 80 ani de experienta practica in cursele de porumbei voiajori
  • peste 75 ani de experienta si prezenta activa in carti sireviste despre concursurile cu porumbei
  • peste 70 ani de experienta in productia de hrana si produse complementare
  • peste 50 ani de experienta in managementul celui mai mare si mai vechi centru de reproductie pentru porumbei voiajori din lume.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.