4 SEZOANE

4 SEZOANE

Irisz Extra (20kg)

110,00 lei
Este un amestec in care toate semintele sunt de marime mica. Se recomanda pentru porumbeii de zbor la inaltine, a raselor de porumbeilor cu cioc scurt, pentru pui dupa intarcare.
4 SEZOANE

Irisz 08 (20kg)

95,00 lei
08 este un amestec de baza care poate fi folosit pe durata intregului an (reproductie, concurs, tineret, naparlire, iarna).
110,00 lei
Mix de seminte creat special pentru porumbeii din rasele mari si grele.  Ambalare: sac cu 20kg.
125,00 lei
Amestec cu continut proteic foarte ridicat. Se poate folosi in reproductie (se mai adauga si alte seminte ca: porumb, grau, etc.) sau la tineret, imediat dupa intarcare (se foloseste ca atare) si in perioada urmatoare intarcarii (cand se mai adauga si alte seminte ca: porumb, mei, sofranel, in, canepa, etc.); pana la inceperea antrenamentelor.

In acest segment sa gasesc amestecuri care pot fi folosite pe toata durata anului. Deasemenea sunt si amestecuri simple, economice din punct de vedere al pretului.

Toate amestecurile din aceasta categorie sunt de calitate superioara, semintele sunt atent alese, curatate si sortate. Toate semintele sunt procurate din recolta anului de fabricatie.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.