VITAMINE+AMINOACIZI

VITAMINE+AMINOACIZI

Gervit W (1000ml)

215,00 lei
GERVIT-W (bomba cu vitamine). Un preparat deosebit, proporţionat în aşa fel încât să asigure necesarul optim de vitaminizare pe perioada reproducerii, năpârlirii. Administrare: 10ml / 2 litri apă de baut sau pe 1,5 kg mâncare. - reproductie si concurs de 1-2 ori pe saptamana. Nu se administreaza in ziua imbarcarii. - in rest, este suficient sa se...
VITAMINE+AMINOACIZI

Vitaboli (100tab)

68,00 lei
VITABOLI sunt suplimente nutritive pe bază de vitamina B complex, care stimulează viteza și crește rezistența fizică a porumbelului. Administrare: -concurs: 1-2 tablete înainte de îmbarcare și după concursurile grele. -alte necesitati: 2 tablete, de 2 ori pe săptămână.
VITAMINE+AMINOACIZI

Mineral Drink (500ml)

55,00 lei
MINERALDRINK oferă minerale prețioase pentru porumbeii de reproducție și puii acestora, în momentele cele mai importante, cum ar fi depunerea ouălor și creșterea puilor. Administrare: 5ml / 1 litru apa de baut. -reproductie: de 3 ori pe saptamana -concurs: a doua zi dupa concurs. -tineret: de 2 ori pe saptamana, pana la inceperea concursurilor.
100,00 lei
AMINO FORTE conține aminoacizi, carbohidrați, electroliți și vitamine din complexul B, intr-o doză suficient de mare pentru a acoperi nevoile porumbeilor. Aromele din produs, stimulează flora intestinală și susțin sistemul imunitar. Aminoacizii L-Metionina  și L-Lizina sunt surse de proteine de înaltă calitate, și sunt necesare pentru construirea și...

Vitaminele sunt substante organice indispensabile porumbeilor din toate categorile. 
Organismul porumbelului nu este intotdeauna capabil sa sintetizeze vitaminele necesare. Cand hrana nu este echilibrata, avitaminozele (deficienta uneia sau mai multor vitamine) pot aparea.
Conditiile de viata ale porumbeilor nu pot furniza intotdeauna o sursa echilibrata de vitamine, astfel ca pot fi observate avitaminoze care pot cauza tulburari si leziuni. In aceste cazuri, avitaminozele se manisfesta ele insele prin semne distincte, definite prin tulburari de crestere, fertilitate diminuata, rezistenta slaba la boli si prestatii slabe in concursuri.
Necesarul de vitamine depinde de un numar de factori care variaza in functie de sezon. Totusi, stresul indus de concursuri, reproductie, boli, naparlire, etc. creste cererea si este raspunzator pentru aparitia avitaminozei.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.