DROJDIE de BERE

DROJDIE de BERE

B.D.C. (600g)

CEST PHARMA
50,00 lei
Contine DROJDIE DE BERE cu valoare biologica ridicata, bogata in proteine si aminoacizi esentiali. Mod de administrare: o lingura de supa la 1 kg de mancare, umectate in prealabil cu Garlic Oil. • concurs, reproductie, naparlire: 1-2 ori pe saptamana.
DROJDIE de BERE

Pavifac (700g)

RÖHNFRIED
50,00 lei
Drojdie de bere cu o valoare biologica ridicata. Administrare: 20g / 1 kg hrana, de 2 ori pe saptamana. Se recomanda umezirea hranei cu OreganoSchaffett
DROJDIE de BERE

Vitaminor-drojdie de bere(850g)

NATURAL
45,00 lei
Drojdie de bere - produs 100% natural. Administrare: -reproductie si naparlire: 1 lingurita Vitaminor / 1 kg hrana, 2 zile pe saptamana.-inaintea sezonului de concursuri: 1 lingurita Vitaminor / 1 kg hrana, timp de 10 zile.-concurs: 1 lingurita Vitaminor / 1 kg hrana dieta, in ziua sosirii si a doua zi.-dupa boli: 1 lingurita Vitaminor / 1 kg hrana.
DROJDIE de BERE

Neo-Oxygen Plus (250ml)

VET-SCHROEDER TOLLISAN
70,00 lei
Supliment nutritiv conform procedurii speciale a Dr. Wolz. Administrare: 5ml / 1kg de hrană.
DROJDIE de BERE

Biergist (1000g)

PALOMA BLUE
55,00 lei
Drojdie de bere: calitate superioara, special creata pentru porumbei. Administrare: 1 zi pe saptamana. Se administreaza pe hrana umectata, in prealabil, cu Paloma Yellow.
DROJDIE de BERE

Oxyzell-Kräuterhefe (500ml)

RÖHNFRIED
85,00 lei
Oxyzell este un supliment nutritiv pentru porumbei pe baza de drojdie de bere imbogatita cu plante aromatice si contine multe vitamine, minerale si oligoelemente. Creste forma porumbeilor, imbunatateste rezultatele din compartimentul de reproductie si stimuleaza dezvoltarea unui sistem imunitar puternic la puii de porumbel. Dozare: 1 lingura / 750g hrana...

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.