VANROBAYES

105,00 lei
Acest mix de grit, perfect echilibrat si 100% natural, contine tot ce au nevoie porumbeii ca si supliment pentru gama de hrana Vanrobaeys. Administrare: zilnic, pe tot parcursul anului.
CONCURS

Kipp 2 (20kg)

110,00 lei
Amestec usor digerabil. Se ofera porumbeilor la intoarcerea din concurs.
165,00 lei
TOP ENERGY este un amestec extrem de bogat în grăsimi, compus semințe de cea mai bună calitate. Se recomanda hranirea porumbeilor cu acest amestec, în ultimele zile inainte de concurs pentru a administra porumbeilor un plus de energie, necesar în timpul concursului. Este un mix cu 4 tipuri de porumb, combinat perfect cu grăsimi, de care au nevoie...

  • Quality Pigeon Feed

  • Vanrobaeys este si continua sa ramana o afacere de familie care a inceput sa produca hrana pentru porumbei inca din anul 1965.
  • Inca de atunci a inceput sa creasca si a devenit un jucator major pe piata care furnizeaza hrana mai multor crescatori de top din Belgia dar si pe plan international.
  • Vanrobaeys este pasiune: pasiune pentru calitate si perfectiune, unde totul trebuie sa fie facut bine. Pentru a indeplini aceste lucruri, controlul calitatii este foarte riguros deoarece, este imposibil sa comercializezi hrana de calitate daca materia prima nu este de calitate.
  • Obiectivul Vanrobaeys este sa furnizeze o gama variata de hrana pentru porumbei. Fiecare perioada a anului are sortimentele ei specifice: un porumbel are nevoi diferite in perioada de naparlire fata de perioada de concursuri sau de cea de reproductie.
  • “Poti avea cea mai buna crescatorie sau cel mai bun porumbel din lume, fara hrana de calitate in hranitor, esti pe nicaieri!”
    - Tom De Meester,

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.