Racing without peas Nr.29 (20kg)

Racing without peas Nr.29 (20kg)

130,00 lei
cu TVA

Recomandat: perioada de concursuri.
Succesul acestui amestec se ascunde in faptul ca furnizeaza rezerve suplimentare fara a ingrasa porumbeii. Acest amestec conține o mulțime de semințe bogate în grăsimi, cum ar fi: floarea soarelui, șofranel, rapiță neagră, cânepă,... și mai puține proteine. Când porumbeii vin acasă după un zbor, este important să administrați un amestec bogat în proteine. În acel moment, proteinele sunt foarte necesare pentru a reconstrui mușchii, dar odată ce acest lucru este făcut, atunci se trece la amestecul nr. 29. Vei observa că porumbeii sunt mai ușor de controlat și vor performa mai bine.

 

Succesul acestui amestec se ascunde in faptul ca furnizeaza rezerve suplimentare fara a ingrasa porumbeii. Acest amestec conține o mulțime de semințe bogate în grăsimi, cum ar fi: floarea soarelui, șofranel, rapiță neagră, cânepă,... și mai puține proteine. Când porumbeii vin acasă după un zbor, este important să administrați un amestec bogat în proteine. În acel moment, proteinele sunt foarte necesare pentru a reconstrui mușchii, dar odată ce acest lucru este făcut, atunci se trece la amestecul nr. 29. Vei observa că porumbeii sunt mai ușor de controlat și vor performa mai bine. Acest amestec te va aduce cu ușurință la sfârșitul săptămânii. Acest sistem este extrem de bun și pentru porumbeii tineri și este foarte îndrăgit de jucătorii de curse datorită cantității mari de carbohidrați.
Recomandat: perioada de concursuri.
Compozitie: 18%porumb Cribbs, 18%-porumb rosu, 12%-sorg alb, 12%-grau dur, 10%-mei, 8%-ovaz decorticat, 6%-sofranel, 5%-orez Paddy, 3%-floarea soarelui neagra, 2%-rapita, 2%-glant, 2%-hrisca, 2%-canepa.
Ambalare: sac cu 20kg.
Producator: Vanrobaeys, Belgia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.