PIATRA de CIUGULIT

PIATRA de CIUGULIT

Leckerstein (12 buc)

70,00 lei
Minerale cu iod si magneziu. Recomandat special in perioadele de reproductie, concurs şi naparlire. Totodata puilor li se asigur o dezvoltare optima prin administrea de Lekerstein.
PIATRA de CIUGULIT

Pickpot rosu (6x400g)

55,00 lei
Piatra rosie de ciugulit, intr-un bol de ceramica. Administrare: se ofera porumbeilor pe toata durata anului.
PIATRA de CIUGULIT

Pickstein (6x620g)

50,00 lei
Piatra de ciugulit este o sursa importanta de minerale si oligoelemente. Pickstein de la Ostrea nu contine substante de stimulare a apetitului. Administrare: zilnic, pe toata durata anului.
PIATRA de CIUGULIT

Apimix (750g)

11,00 lei
Aceste cuburi minerale sunt recomandate în special pentru porumbeii care participă la concursuri. Administrare: la discretie, pe tot parcursul anului. 
PIATRA de CIUGULIT

Pickpot alb (6x400g)

55,00 lei
Supliment mineral pentru porumbei. Stimuleaza digestia. Administrare: se pune la dispozitia porumbeilor pe toata durata anului.
PREGATIRE PENTRU CONCURS

Redimix (750g)

11,00 lei
Supliment nutritiv mineral, sub forma de piatra de ciugulit, este recomandat a se administra mai ales porumbeilor care participa la concursuri. Acest tip de mineral este preferat de porumbeii din lotul de zbor deoarece le furnizeaza exact acele minerale care sunt consumate de organismul lor in aceasta perioada. Au un efect de întărire asupra corpului lor...

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.