Site-ul casa-porumbeilor.ro, denumit in continuare “casa-porumbeilor.ro”, este detinut si administrat de societatea Casa Porumbeilor S.R.L., denumit in continuare “Casa Porumbeilor”, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO32919224, inregistrata la Registrul Comertului Timis sub nr. J35/670/2014, cu capital social in valoare de 200 lei si cu sediul in str.DN6, nr.F.N., cam.2, 307340-Recas, Timis, e-mail: office@casa-porumbeilor.ro

Pe site-ul casa-porumbeilor.ro te bucuri de RETUR GARANTAT.  Ai dreptul sa returnezi produsele comandate IN TERMEN DE 14 ZILE CALENDARISTICE.

Trimiteti coletul inapoi prin orice firma de curierat.  In colet se va pune, langa produs, formularul de retragere cu urmatoarele detalii:

– numele persoanei care a efectuat comanda;

– numele si contul bancar (IBAN) in care doriti sa vi se returneaze banutii;

– motivul returnarii;

– produsul/produsele returnat;

Banii vor fi trimisi inapoi in 14 zile lucratoare! 

In vederea returnarii produselor trebuie respectati urmatorii pasi:

– Produsele trebuie returnate in aceeasi stare cum au fost trimise;

– Trebuie sa contina etichetele si documentele cu care au fost trimise;

– Nu se accepta colete cu ramburs;

– Este alegerea dvs daca doriti banii inapoi sau un alt produs.

– Contravaloarea produselor va fi returnata in maxim 14 zile lucratoare, prin transfer bancar.

În vederea returnării, imprimați formularul de retragere. După ce l-ați completat, îl veți pune în coletul destinat returului.

Adresa pentru returnarea produselor (doar prin curier si fara ramburs): str.DN6, nr.F.N., cam.2, 307340-Recas, Timis

In cazul returului, Se vor refuza coletele livrate prin POSTA ROMANA expediate cu aviz pentru ridicarea din sediile postale. Se vor accepta coletele care ajung la sediul CASA PORUMBEILOR.  

IN CAZUL IN CARE PRODUSUL PREZINTA DEFECTE LA LIVRAREA ACESTUIA AVETI OBLIGATIA SA ANUNTATI TELEFONIC IN TERMEN DE 24 ORE. IMPREUNA CU PRODUSUL IN MOMENTUL RETURNARII ATASATI O FOAIE SCRISA DE CATRE DVS IN CARE PRECIZATI ACEST ASPECT. IN CAZUL IN CARE ACEASTA CONDITIE NU ESTE RESPECTATA, NU SE VA ACCEPTA RETURUL.

Taxele de transport vor fi suportate de catre client, in cazul in care s-a beneficiat de transport gratuit, suma va fi scazuta din valoare produselor. 

NU VOR FI ACCEPTATE COLETELE RETURNATE CU PLATA TRANSPORTULUI LA DESTINATAR.

SCHIMBAREA PRODUSELOR

PENTRU EFECTUAREA SCHIMBULUI DE ARTICOLE/, VA RUGAM SA IMPACHETATI CORESPUNZATOR ARTICOLUL IAR ACESTA SA CONTINA TOATE ETICHETELE SI SA NU FIE DETERIORAT. SE VA FACE SCHIMB DE COLETE TAXA FIIND DE 20 LEI , SUNT PERMISE 2 SCHIMBURI.

ORICE RETUR CE NU RESPECTA TERMENII SI CONDITIILE CASA PORUMBEILOR VA FI REFUZAT!

RESTITUIREA BANILOR

A. Restituirea banilor se face prin virament bancar, in termen de 14 zile de receptia returului, conform O.U.G 34/2014, art.13, alin. 1, 2 si 3 .

B. In cazul in care ati avut transport gratuit la o comanda si doriti sa returnati un produs sau produsele din comanda, se va retine taxa de transport.

C. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului

Site ANPC (Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor): http://www.anpc.gov.ro/

Magazinul online CASA-PORUMBEILOR.RO 

Casa Porumbeilor S.R.L.

Cod Unic de Inregistrare RO32919224

inregistrata la Registrul Comertului Timis sub nr. J35/670/2014

Sediul: str.DN6, nr.F.N., cam.2, 307340-Recas, Timis

e-mail: office@casa-porumbeilor.ro

telefon: 0730 591 663

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.