IRISZ

4 SEZOANE

Irisz 08 (20kg)

95,00 lei
08 este un amestec de baza care poate fi folosit pe durata intregului an (reproductie, concurs, tineret, naparlire, iarna).
4 SEZOANE

Irisz Extra (20kg)

110,00 lei
Este un amestec in care toate semintele sunt de marime mica. Se recomanda pentru porumbeii de zbor la inaltine, a raselor de porumbeilor cu cioc scurt, pentru pui dupa intarcare.
115,00 lei
Se recomanda pentru perioada de concursuri. Datorita continutului mare de proteine, refacerea musculaturii porumbeilor este accelerata.
125,00 lei
Hrana usor digestibila, poate fi administrata in timpul saptamanii (intre etape) sau iarna. Este un amestec care a dat rezultate la etapele de viteza.
110,00 lei
Mix de seminte creat special pentru porumbeii din rasele mari si grele.  Ambalare: sac cu 20kg.
110,00 lei
Amestec dedicat compartimentului de reproductie. Cantitate echilibrata de proteina (foarte importanta pentru cresterea si dezvoltarea puilor), grasimi si carbohidrati. Experienta crescatorilor cu acest sortiment arata ca poate fi folosit cu succes si in perioada de naparlire.
110,00 lei
Amestec de seminte creat special pentru porumbeii tineri, cu adaos de peleti pentru o rata a conversiei hranei si o digestie mai buna.
100,00 lei
Amestec dedicat perioadei de naparlire, bogat in proteine si grasimi. Pentru un penaj sanatos si lucios.
125,00 lei
Amestec cu continut proteic foarte ridicat. Se poate folosi in reproductie (se mai adauga si alte seminte ca: porumb, grau, etc.) sau la tineret, imediat dupa intarcare (se foloseste ca atare) si in perioada urmatoare intarcarii (cand se mai adauga si alte seminte ca: porumb, mei, sofranel, in, canepa, etc.); pana la inceperea antrenamentelor.
Acasa

Dieta (20kg)

115,00 lei
Mix de semințe de înaltă calitate, special conceput pentru etapele scurte.

Galambázis Kft. si-a sărbătorit cea de-a 10-a aniversare în februarie 2018, care a fost chiar ziua în care compania a fost înființată. Anterior, am început ca antreprenor individual în 1992, începând cu comerțul cu cereale și culturi furajere. După schimbarea regimului, creșterea animalelor de fermă a intrat pe un trend descendent, in schimb, s-a dezvoltat cresterea animalelor de companie. Totodată, a devenit necesară schimbarea profilului în compania noastră. A fost o mare plăcere pentru mine, căci eu și tatăl meu avem de-a face cu păsări și porumbei încă de când eram copil. Experimentăm de zeci de ani cu hrănirea diferitelor amestecuri de semințe pentru a crește performanța porumbeilor sportivi. S-au putut obține rezultate din ce în ce mai bune prin formularea amestecurilor speciale de semințe. Am acumulat multă experiență și am primit sfaturi utile din partea membrilor Asociației Porumbeilor și a concurenților. Rezumând toate acestea, am reușit să alcătuim cele mai ideale amestecuri de semințe, pe care le-am numit IRISZ, și suntem prezenți pe piețele interne și externe de două decenii. Pe lângă amestecurile de porumbei, este semnificativă și producția de hrană pentru pasari ornamentale, din care în prezent facem peste 10 tipuri de amestecuri, ținând cont de nevoile crescătorilor. Este important pentru noi să menținem o relație bună cu crescătorii, deoarece putem satisface nevoile în creștere pe baza feedback-ului lor. Obiectivul principal al companiei noastre este acela de a putea produce amestecuri de cea mai buna calitate, tinand cont de cele mai inalte nevoi ale clientilor nostri.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.