OSTREA

110,00 lei
Mix de minerale cu adaos de seminte. Ambalaj: galeata de 10 kg.
PIATRA de CIUGULIT

Pickstein (6x620g)

50,00 lei
Piatra de ciugulit este o sursa importanta de minerale si oligoelemente. Pickstein de la Ostrea nu contine substante de stimulare a apetitului. Administrare: zilnic, pe toata durata anului.
PIATRA de CIUGULIT

Pickpot rosu (6x400g)

55,00 lei
Piatra rosie de ciugulit, intr-un bol de ceramica. Administrare: se ofera porumbeilor pe toata durata anului.
PIATRA de CIUGULIT

Pickpot alb (6x400g)

55,00 lei
Supliment mineral pentru porumbei. Stimuleaza digestia. Administrare: se pune la dispozitia porumbeilor pe toata durata anului.
55,00 lei
Supliment mineral pentru porumbei cu adaos de seminte si drojdie de bere. Administrare: Ratia zilnica sa nu depaseasca 13,70% din acest supliment.
GRIT+REDSTONE

Pigeon Grit (20kg)

70,00 lei
Ostrea Pigeon grit este un grit special creat pentru porumbei. Furnizeaza porumbeilorcantitatea necesara de calciu, minerale si pietricele de stomac. Administrare: grit-ul trebuie sa fie permanent la dispozitia porumbeilor, intr-un hranitor separat si trebuie improspatat cu regularitate..

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.