AVIFORM

PREGATIRE PENTRU CONCURS

Ultimate 11 in 1 (1000ml)

180,00 lei
Supliment complet pentru porumbeii voiajori. Dozare: 10ml / 1 litru apa de baut. - concurs: luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata, duminica. - naparlire: luni, miercuri, vineri, duminica. - repaus: luni, miercuri, vineri. - reproductie: luni, marti, miercuri, vineri, duminica.
PREGATIRE PENTRU CONCURS

Ultimate 11 in 1 (2500ml)

290,00 lei
Supliment complet pentru porumbeii voiajori. Dozare: 10ml / 1 litru apa de baut. - concurs: luni, marti, miercuri, joi, vineri, sambata, duminica. - naparlire: luni, miercuri, vineri, duminica. - repaus: luni, miercuri, vineri. - reproductie: luni, marti, miercuri, vineri, duminica.
PROBIOTICE

Prolyte (500g)

130,00 lei
Este un produs solubil in apa, care contine probiotic, prebiotic si electroliti intr-o formula care asigura o recuperare rapida dupa concursuri sau boala. Dozare: - concurs: 5 g / 1 litru apa de baut, la revenire. - tratamente, boala, stress: 5 g / 1 litru apa de baut, 5 zile consecutive.
RECUPERARE DUPA CONCURS

Rapide-Force 13 (1000ml)

200,00 lei
Rapide este inlocuitorul nostru direct pentru Force 13. Acets contine, pe langa o cantitate mare de aminoacid L-Carnitina, un ingredient care a fost intens cercetat asupra porumbeilor voiajori si s-a demonstrat ca imbunatateste performanta si recuperarea acestora, si postbiotice. Dozare:  -concurs maturi: 10 ml / 1 litru apa de baut, luni, marti,...
RECUPERARE DUPA CONCURS

Rapide-Force 13 (2500ml)

300,00 lei
Rapide este inlocuitorul direct al produsului Force 13. Acesta contine o cantitate mare de aminoacid L-Carnitina, un ingredient care a fost intens cercetat asupra porumbeilor voiajori si s-a demonstrat ca imbunatateste performanta si recuperarea acestora. Acum s-au mai adaugat si postbiotice. Dozare:  -concurs maturi: 10 ml / 1 litru apa de baut, luni,...
sistem RESPIRATOR

Mycoform-T (500ml)

110,00 lei
Aplicat 1 zi pe saptamana, mentine sistemul respirator sanatos, esential pentru o forma sportiva de top. Dozare: - 5 ml / 1 litru apa de baut, 1 zi pe saptamana, pentru mentinerea sistemului respirator. - 5 ml / 1 litru apa de baut, 5 zile pe saptamana, in infectii respiratorii.
120,00 lei
Special formulat pentru uzul porumbeilor. Cel mai economic supliment de calciu aviar cu calitati superioare. Esential pentru perioadele cu deficiente in calciu sau in timpul reproductiei. DOZAJ: - reproductie sau deficiente de calciu: de luni pana vineri, 2,5ml /1 litru apa de baut. - concurs: odata pe saptamana, 25ml / 1 litru apa de baut.
PARAZITI EXTERNI

Eradi-Mite (500ml)

145,00 lei
ERADI-MITE este un supliment nutritiv 100% natural, pe bază de arome, pentru porumbei voiajori, care previne problemele cu acarienii, păduchii și puricii. Administrare: 5ml / 1 litru apa de baut.
Dimethylform (500g)
  • La reducere!
120,00 lei
DMG este un produs natural foarte bun pentru reducerea stresului, optimizarea performantei si imbunatatirea rezistentei. Deasemenea, protejeaza ficatul, stimuleaza inima si circulatia sangelui, ajuta digestia si reduce acidul lactic din muschi. DMG este de nelipsit in perioadele de stres, reproductie, concurs si naparlire. Administrare: 2,5g / 1...
100,00 lei
Electrolit cu recuperare rapida, foarte concentrat.Administrare:- concurs: 1g / 1 litru apa de baut, in ziua sosirii si a doua zi.- reproductie: 1g / 1 litru apa de baut, 2 zile pe saptamana.- naparlire: 1g / 1 litru apa de baut, 2 zile pe saptamana.- repaus, iarna: 1g / 1 litru apa de baut, 1 zi pe saptamana.

  • Cea mai buna calitate garantata
  • Produsele inovative Aviform sunt create folosind doar cele mai bune ingrediente care provin dintr-o retea de furnizori de incredere, recunoscuti si acreditati, pentru a putea realiza produse de cea mai inalta calitate si performanta.
  • Aviform functioneaza dupa un sistem integrat de management al calitatii. Trasabilitatea materiei prime poate fi urmarita de la intrarea in companie pana la produsul finit, printr-o documentare stricta si riguroasa.
  • Aviform utilizeaza tehnici de productie in loturi si standard HACCP.
  • Testarea loturilor produse
  • Pentru asigurarea suplimentara ca produsele realizate sunt de cea mai buna calitate accesibila de pe piata, Aviform testeaza periodic si aleatoriu produsele pentru calitatea lor.
  •  

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.