Electroform (500g)

Electroform (500g)

100,00 lei
cu TVA

Electrolit cu recuperare rapida, foarte concentrat.Administrare:- concurs: 1g / 1 litru apa de baut, in ziua sosirii si a doua zi.- reproductie: 1g / 1 litru apa de baut, 2 zile pe saptamana.- naparlire: 1g / 1 litru apa de baut, 2 zile pe saptamana.- repaus, iarna: 1g / 1 litru apa de baut, 1 zi pe saptamana.

 

DE CE SUPLIMENTUL ELECTROFORM?
Porumbelul voiajor trebuie să fie intr-o stare optimă de sănătate pentru a avea beneficii maxime în timpul perioadei de concurs, reproducere si naparlire.
Electroform este un ajutor neprețuit pentru recuperare cu o revenire foarte rapidă la starea de vârf.
BENEFICII CHEIE ALE ELECTROFORM:
- unul dintre cele mai economice suplimente nutritive cu electroliți pentru porumbei, de pe piață
- combinație puternică, solubilă în apă, de electroliți, oligoelemente și dextroză. Înlocuiește lichidele esențiale pierdute în timpul curselor și antrenamentelor
- ajută la revenirea rapidă la starea de vârf.
Compozitie: clorura de sodiu, bicarbonat de sodiu, clorura de potasiu, sulfat de sodiu, dextroza. Aditivi (per kg): sulfat de zinc, monohidrat(3b605)-3000mg.
Continut: proteina bruta<0.1%, fibra bruta-1%, grasime bruta-0.5%, cenusa bruta<13.2%, Sodiu-2,1%, clorura-3,45%, Potasiu-2,76%
Administrare:- concurs: 1g / 1 litru apa de baut, in ziua sosirii si a doua zi.- reproductie: 1g / 1 litru apa de baut, 2 zile pe saptamana.- naparlire: 1g / 1 litru apa de baut, 2 zile pe saptamana.- repaus, iarna: 1g / 1 litru apa de baut, 1 zi pe saptamana.Ambalare: cutie cu 500g.Producator: Aviform Ltd, Anglia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.