VET-SCHROEDER TOLLISAN

Tollyamin Forte (1000ml)
  • La reducere!
  • -10,00 lei
95,00 lei 105,00 lei
Tollyamin Forte conține aminoacizi, electroliți și vitamine din complexul B într-un raport de amestec optim. În baza compoziției puteți administra Med. Tollyamin Forte pe perioada întregului an (perioada concursurilor, reproductie și năpârlire). Dozaj: Concurs, naparlire, reproductie: 15ml / 1 litru apă de baut sau pe 1 kg de hrană (3-5 zile/săptămână)
PREGATIRE PENTRU CONCURS

Reha Vital Elixier (1000ml)

95,00 lei
Stimuleaza caderea pufului iar excrementele isi pastreaza forma rotundă. Porumbeii ajung în formă maximă. Administrare: 20ml / 1kg de hrană. Recomandare: Elixir Reha-Vital 20ml + praf Dosto Oregano 5g / 1kg hrană.
95,00 lei
Amestec ideal din diferite uleiuri, imbunatatit cu lecitina din soia, vitamina AD3E precum si cu acizi grasi esentiali Omega-3- si Omega-6. Administrare: 1 lingura / 1 kg hrana, de 2 ori pe saptamana.
DROJDIE de BERE

Neo-Oxygen Plus (250ml)

70,00 lei
Supliment nutritiv conform procedurii speciale a Dr. Wolz. Administrare: 5ml / 1kg de hrană.
RECUPERARE DUPA CONCURS

Tollisol Plus (1000ml)

130,00 lei
Produsul este recomandat in reproductie, concurs si in perioada de naparlire. Administrare: 10ml / 1 litru apa de baut. Solutia se prepara si se reinnoieste zilnic.

  • În anul 2010 veterinarul Dr. Vincent Schroeder (Schroeder Pigeons Products) și Johannes Jakobs (Tollisan) au fuzionat și au fondat noul cabinet veterinar și societatea pentru porumbei voiajori Vet-Schroeder + Tollisan BV în Kerkrade, (NL).
  • Analiza medicală a sănătății reprezintă un aspect important în cadrul sportului modern și orientat spre succes al porumbeilor voiajori.
  • Produsele Vet-Schroeder + Tollisan nu conțin dopaj și sunt produse conform calității-GMP. Astfel vă oferim siguranța de a administra porumbeilor voiajori produse de calitate.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.