CONCURS

100,00 lei
Se recomanda pentru perioada de concursuri. Datorita continutului mare de proteine, refacerea musculaturii porumbeilor este accelerata.
105,00 lei
Hrana usor digestibila, poate fi administrata in timpul saptamanii (intre etape) sau iarna. Este un amestec care a dat rezultate la etapele de viteza.
CONCURS

Kipp 2 (20kg)

110,00 lei
Amestec usor digerabil. Se ofera porumbeilor la intoarcerea din concurs.
Acasa

Dieta (20kg)

100,00 lei
Mix de semințe de înaltă calitate, special conceput pentru etapele scurte.
165,00 lei
TOP ENERGY este un amestec extrem de bogat în grăsimi, compus semințe de cea mai bună calitate. Se recomanda hranirea porumbeilor cu acest amestec, în ultimele zile inainte de concurs pentru a administra porumbeilor un plus de energie, necesar în timpul concursului. Este un mix cu 4 tipuri de porumb, combinat perfect cu grăsimi, de care au nevoie...

In acest segment se gaseste un bogat sortiment de hrana pentru perioada de concursuri, dar si pentru perioada dintre zboruri. Aceasta categorie contine de la sortimente de hrana usor de digerat, cu continut mare de carbohidrati, cu care se hranesc porumbeii in ziua revenirii din concurs, pana la sortimente cu continut mare de lipide, extra aport de energie, cu care pasarile sunt hranite inainte de concursuri.

Unele dintre aceste amestecuri combinate, in anumite proportii, cu alte seminte pot fi folosite si ca amestec de baza pentru furajarea porumbeilor pe toata durata anului.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.