PATRON

VITAMINERAL

Multimin-Vit (2kg)

25,00 lei
MULTIMIN-VIT este un mix de vitamine si minerale sunt forma de pulbere (vitamineral), recomandat pentru administrare în hranitori pe tot parcursul anului. Administrare: pe tot parcursul anului.
40,00 lei
Compania Patron prezinta noua formă de ambalaj pentru mineralele de tip cub PICK-STEIN (piatra de ciugulit). Administrare: pe tot parcursul anului.
DETOXIFIERE

Dexachol (1000ml)

90,00 lei
DEXACHOL este un produs pentru buna funcționare și protectie a ficatului porumbeilor. DOZAJ: - reproductie, naparlire: 10ml / 1 litru apă de baut sau pe 0,5 kg furaj, de 3 ori pe săptămână. - concurs: 10ml / 1 litru apă de baut sau pe 0,5 kg de furaj, primele 2 zile după concurs. - iarna: 10ml / 1 litru apă de baut sau pe 0,5 kg de furaj, de 2 ori pe...
sistem RESPIRATOR

Eukalipsan (1000ml)

40,00 lei
EUKALIPSAN ® prin impactul natural și specific, are rol asupra bunei funcționări a sistemului respirator, ceea ce crește în mod semnificativ posibilitatea participarii porumbeilor la concursuri. Dozaj: -preventiv: 10ml / 1 litru apa de baut, 2-3 zile pe saptamana. -curativ: 10ml / 1 litru apa de baut, 6 zile consecutive.
GRIT+REDSTONE

Gryt Premium (5kg)

30,00 lei
Elita printre griturile Patron! Administrare: se ofera proaspat, in fiecare zi.
40,00 lei
TRICHO-COXAN inhibă creșterea populației de protozoare patogene (Trichomonas gallinae, Eimeria sp.), afectând astfel scăderea capacității lor invazive. DOZAJ: - preventiv:  5-10 ml / 1 litru de apă cate 2-3 zile pe săptămână - curativ:  10 ml / l litru de apă timp de 5 zile.
sistem DIGESTIV

Garlisan (1000ml)

40,00 lei
Usturoiul este cunoscut ca avand proprietăți antibacteriene și antivirale. Ingredientul activ al usturoiului, inhiba proliferarea de viermi paraziți. Dozare: -reproductie, tineret, naparlire: 10-15 ml/1litru apa, 2-3 zile pe saptamana -concurs: 10-15 ml/1 litru apa de baut, 1 zi dupa intoarcere -iarna: 15 ml/1 litru apa de baut, 1-2 zile pe saptamana
sistem DIGESTIV

Salmocolin-Adeno+ (1000ml)

70,00 lei
Salmocolin-Adeno ajuta la combaterea: E. coli, Salmonella spp., Clostridium, Streptococcus, Campylobacterium. DOZARE: -porumbei bătrâni și tineri:  - 10 ml / 1 l de apă, de 2-3 ori pe săptămână; -la schimbarea furajului, înțărcarea puilor:  - 10 ml / 1 l de apă, de 3-4 ori pe săptămână; -atunci când apar probleme:  - 10 ml / 1 litru de apă, timp de 4-5...
SARE de BAIE

Solvasol (500g)

35,00 lei
Acesta nu este numai un produs de bună calitate dar are si o eficiență ridicată. Sunt incluse în compoziția sa, extract natural de eucalipt cu efecte benefice asupra sistemului respirator al păsărilor, care, în timpul curselor este de o importanță capitală. Dozaj: 1 lingura / 10 litri apa de baut, de 1-2 ori pe saptamana.
PREGATIRE PENTRU CONCURS

Stymulator (1000ml)

75,00 lei
STYMULATOR este bogat in aminoacizi, electroliți și carbohidrați ușor asimilabili pentru porumbei. DOZARE: - concurs: 10 ml / 1 litru apă zilnic și 15 ml /1 litru apă cu 1 zi înainte și în ziua imbarcarii. - regenerarea rapidă:  15 ml / 1 litru apă, imediat după sosire. - tineret:  10 ml / 1 litru apă, timp de 5 zile consecutiv. - diaree:  15 ml / 1...
sistem DIGESTIV

Ropa-Fix 10% (250ml)

70,00 lei
Produs indispensabil in combaterea și prevenirea tricomonozei si coccidiozei.(E. coli, Salmonella typhimurium, Staphylococcus aureus, Aspergillus, Candida albicans). Dozare: -preventiv (pe tot parcursul anului): 1-1,5ml / 3 litri apă de baut -curativ: 1 ml / 1 litru apă de baut, timp de 4 zile -iarna: 1 ml / 3 litri apă de baut, de 2 ori pe săptămână.
RECUPERARE DUPA CONCURS

Carbooster-Speed (500g)

55,00 lei
CARBOSTER-Speed este recomandat pentru porumbeii care participa la concursurile de la 100 la 1000 km. Dozaj: -inainte de concurs: 10g / 1 litru apa de baut sau amestecat cu 600g hrana. -in ziua sosirii: 15-20g / 1 litru apa de baut.
NAPARLIRE

Keratonic (500ml)

50,00 lei
KERATONIC ® - este forma lichidă a unui produs nutritiv pentru administrare prin intermediul apei potabile, excelenta in timpul naparlirii porumbeilor si pentru ca tineretul sa obtina un penaj adecvat. Dozaj: -tineret, dupa intarcare: 10ml / 1 litru apa de baut din 2 in 2 zile, timp de 3 saptamani. -naparlire: 10ml / 1 litru apa de baut de 2-3 ori pe...
30,00 lei
Acest ulei are proprietăți antibiotice datorită conținutului sau natural. Stimulează digestia și normalizează functionarea sistemului digestiv. Dozaj: -1 lingurita / 1kg hrana, 2-3 ori pe saptamana, pe tot parcursul anului.
PROBIOTICE

Biovitax-Pro (200g)

60,00 lei
Prebiotic si probiotic. Administrare : - in apa de baut - 3-5g / 1 litru apa, 1 data pe saptamana - pe hrana - 1 lingurita / 1 kg hrana, 2 zile pe saptamina   
75,00 lei
ELEKTROBIOL ® conține electroliți lichizi, recomandati în special înainte de zbor. Dozare: -concurs, in ziua imbarcarii: 2,5 ml / 1 litru apă de baut, când sunt sub 25°C.                                             5 ml / 1 litru apa de baut, cand sunt peste 25°C. -concurs, la sosire: 3 ml / 1 litru apă de baut.
PIATRA de CIUGULIT

Apimix (750g)

11,00 lei
Aceste cuburi minerale sunt recomandate în special pentru porumbeii care participă la concursuri. Administrare: la discretie, pe tot parcursul anului. 
40,00 lei
Ceai din 19 plante. Dozare: - 5ml / 1 litru apa de baut, 1-2 zile pe saptamana. - 10ml / 1kg hrana, peste care se poate adauga (in functie de necesitati) Protemin, Apifac, Drosavit.
60,00 lei
Vegeta-Mix este un cocktail din 19 extracte naturale din plante și legume, îmbogățite cu aloe vera și miere. Dozare: - reproductie, naparlire, iarna: 10ml / 1 litru apă de baut, 2-3 zile pe saptamana. - 10ml / 1 litru apă de baut, 1-2 zile în mijlocul săptămânii. Vegeta-Mix poate fi administrat si pe hrana. Dupa umezirea hranei, aceasta se lasa un timp...
sistem DIGESTIV

Oreganum-100 (250g)

30,00 lei
Are efecte benefice asupra sistemului digestiv si previne cu succes aparitia E. coli si adenovirus. Dozare: 1 lingura / 1kg hrana.
sistem DIGESTIV

Medacid (1000ml)

35,00 lei
Acest produs este o combinație de miere de albine (tei și salcâm) și oțet din cidru de mere, îmbogățit cu acid ascorbic (vitamina C). Administrare: 15ml / 2,5 litri apa de baut.
PREGATIRE PENTRU CONCURS

KARNIMAG (500ml)

65,00 lei
KARNIMAG permite creșterea și dezvoltarea musculaturii si ajuta la intrarea in forma a pasarilor. Dozaj: -concurs: 5ml/1l apa de baut timp de 1-2 zile inainte de concurs viteza, demifond.              10ml/1l apa de baut timp de 3 zile inainte de concurs fond, maraton.
100,00 lei
Mix de minerale. Administrare: se ofera zilnic, pe tot parcursul anului.
sistem DIGESTIV

Fracid-Activ (500ml)

25,00 lei
FRACID®-Activ - este un amestec nou, echilibrat și eficient de acizi organici, cu adaos de vitamina C. Are bune proprietăți dezinfectante pentru apa potabilă. Administrare: 10ml / 1 litru apa de baut (cand apa are un pH normal)                        30ml / 1 litru apa de baut (cand apa are un pH dur)
REPRODUCTIE

Ovo-Mix (3kg)

80,00 lei
OVO-MIX este un amestec unic de proteina din ouă, cu o compoziție unică pentru creșterea și dezvoltarea adecvată a puilor. Administrare: 5 masuri pentru 25 pasari. -se recomandă administrarea în fiecare zi, începând cu 1 săptămână înainte de depunerea ouălor, -pe toată perioada de creștere și după înțărcarea puilor, pentru următoarele 3 săptămâni, de...
PREGATIRE PENTRU CONCURS

Redimix (750g)

11,00 lei
Supliment nutritiv mineral, sub forma de piatra de ciugulit, este recomandat a se administra mai ales porumbeilor care participa la concursuri. Acest tip de mineral este preferat de porumbeii din lotul de zbor deoarece le furnizeaza exact acele minerale care sunt consumate de organismul lor in aceasta perioada. Au un efect de întărire asupra corpului lor...

Suntem un colectiv relativ tanar dar, deja mulți crescători apreciaza produsele noastre.  
Noi cunoastem porumbeii din punct de vedere fiziologic și al nevoilor lor nutriționale. Ne străduim în mod constant pentru a realiza produse optime de înaltă calitate, și lucrăm continuu la dezvoltarea lor. In plus, va garantam o valoare optimă in raportul calitate-pret.
Aproape 100% din materiile prime utilizate la fabricarea produselor noastre sunt de origine naturală, care garantează deplină sănătate și stare excelenta a porumbeilor. Produsele noastre nu conțin niciun fel de atractanți sintetici, si sunt realizate dupa cele mai recente studii științifice de specialitate disponibile. Acordăm o atenție deosebită selectarii materiilor prime adecvate, de înaltă calitate. Aceasta este o prioritate pentru noi. În plus, înainte ca orice produs sa părăseasca fabrica noastră, depunem - l "testat", în crescatoriile corporative și specializate. Ne dorim ca, prin menținerea unei bune calitati și minimizarea prețurile produselor noastre, sa construim si o legătură de încredere între noi și crescători. Hrana și mineralele, suplimentele noastre nutritive sunt fabricate în mod special pentru ca porumbeii sa poata castiga, și în același timp, atâta cât e posibil pentru a menține vitalitatea și sănătatea lor. Iată de ce multi campioni ai concursurilor cu porumbei, au ales produsele noastre.

Tuturor iubitorilor de porumbei, vă dorim succes.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.