- Usturoiul este cunoscut ca avand proprietăți antibacteriene și antivirale. Ingredientul activ al usturoiului, inhiba proliferarea de viermi paraziți.
- Dozare:
- -reproductie, tineret, naparlire: 10-15 ml/1litru apa, 2-3 zile pe saptamana
- -concurs: 10-15 ml/1 litru apa de baut, 1 zi dupa intoarcere
- -iarna: 15 ml/1 litru apa de baut, 1-2 zile pe saptamana
Deja cu 4500 ani inainte de Hristos egiptenii cunosteau proprietățile bactericide și benefice ale "plantei miracol" Allium sativum-usturoiul. Prin proprietățile sale benefice asupra sănătatii, usturoiul a fost foarte apreciat de către arabi, asirieni, evrei, romani și greci. Hipocrate a recomandat usturoiul ca medicament pentru tratamentul bolilor aparatului digestiv și respirator. Usturoiul este cunoscut ca avand proprietăți antibacteriene și antivirale. Ingredientul activ al usturoiului, inhiba proliferarea de viermi paraziți, intareste sistemul imunitar prin stimularea producerii de anticorpi.
O concentrație corespunzătoare de usturoi o are produsul GARLISAN.
Ambalare: sticla fumurie de 1 litru.