HRANA

125,00 lei
Amestec cu continut proteic foarte ridicat. Se poate folosi in reproductie (se mai adauga si alte seminte ca: porumb, grau, etc.) sau la tineret, imediat dupa intarcare (se foloseste ca atare) si in perioada urmatoare intarcarii (cand se mai adauga si alte seminte ca: porumb, mei, sofranel, in, canepa, etc.); pana la inceperea antrenamentelor.
100,00 lei
Amestec dedicat perioadei de naparlire, bogat in proteine si grasimi. Pentru un penaj sanatos si lucios.
110,00 lei
Amestec dedicat compartimentului de reproductie. Cantitate echilibrata de proteina (foarte importanta pentru cresterea si dezvoltarea puilor), grasimi si carbohidrati. Experienta crescatorilor cu acest sortiment arata ca poate fi folosit cu succes si in perioada de naparlire.
160,00 lei
Recomnadare: perioada de reproductie.Un amestec de reproducere foarte variat și unic, îmbogățit cu 30 de cereale și semințe diferite de cea mai bună calitate. Acest amestec conține puține leguminoase și porumb, dar multe semințe bogate în proteine ​​și grăsimi care asigură o cantitate mare de proteine ​​digerabile. Premium Power Breeding este echilibrat...
110,00 lei
Amestec de seminte creat special pentru porumbeii tineri, cu adaos de peleti pentru o rata a conversiei hranei si o digestie mai buna.
115,00 lei
Se recomanda pentru perioada de concursuri. Datorita continutului mare de proteine, refacerea musculaturii porumbeilor este accelerata.
140,00 lei
Recomandat pentru: viteza, demifond, fond. Puterea și grăsimile unite într-un singur sac de hrana... care nu poate fi decât „RACING EXCLUSIVE”. În ultimii ani a existat o tendință ca, crescătorii de top să aleagă cerealele cu mai multă grijă. Multe produse și diferite suplimente încă predomină pe piață, dar crescătorii de top sunt acum conștienți că numai...
130,00 lei
Recomandat: perioada de concursuri.Succesul acestui amestec se ascunde in faptul ca furnizeaza rezerve suplimentare fara a ingrasa porumbeii. Acest amestec conține o mulțime de semințe bogate în grăsimi, cum ar fi: floarea soarelui, șofranel, rapiță neagră, cânepă,... și mai puține proteine. Când porumbeii vin acasă după un zbor, este important să...
Gino Clicque este un nume consacrat în lumea porumbeilor de ani de zile. Acest amestec formează echilibrul între proteine ​​/ grăsimi / aminoacizi, dă energie și este perfect digerabil pentru porumbei.Distante recomandate: sprint, demifond, fond, maraton.
125,00 lei
Hrana usor digestibila, poate fi administrata in timpul saptamanii (intre etape) sau iarna. Este un amestec care a dat rezultate la etapele de viteza.
4 SEZOANE

Irisz Extra (20kg)

110,00 lei
Este un amestec in care toate semintele sunt de marime mica. Se recomanda pentru porumbeii de zbor la inaltine, a raselor de porumbeilor cu cioc scurt, pentru pui dupa intarcare.
4 SEZOANE

Irisz 08 (20kg)

95,00 lei
08 este un amestec de baza care poate fi folosit pe durata intregului an (reproductie, concurs, tineret, naparlire, iarna).
Acasa

Dieta (20kg)

115,00 lei
Mix de semințe de înaltă calitate, special conceput pentru etapele scurte.
170,00 lei
TOP ENERGY este un amestec extrem de bogat în grăsimi, compus semințe de cea mai bună calitate. Se recomanda hranirea porumbeilor cu acest amestec, în ultimele zile inainte de concurs pentru a administra porumbeilor un plus de energie, necesar în timpul concursului. Este un mix cu 4 tipuri de porumb, combinat perfect cu grăsimi, de care au nevoie...
110,00 lei
Mix de seminte creat special pentru porumbeii din rasele mari si grele.  Ambalare: sac cu 20kg.
100,00 lei
Electrolit cu recuperare rapida, foarte concentrat.Administrare:- concurs: 1g / 1 litru apa de baut, in ziua sosirii si a doua zi.- reproductie: 1g / 1 litru apa de baut, 2 zile pe saptamana.- naparlire: 1g / 1 litru apa de baut, 2 zile pe saptamana.- repaus, iarna: 1g / 1 litru apa de baut, 1 zi pe saptamana.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.