GRIT+REDSTONE

GRIT+REDSTONE

Pigeon Grit (20kg)

OSTREA
60,00 lei
Ostrea Pigeon grit este un grit special creat pentru porumbei. Furnizeaza porumbeilorcantitatea necesara de calciu, minerale si pietricele de stomac. Administrare: grit-ul trebuie sa fie permanent la dispozitia porumbeilor, intr-un hranitor separat si trebuie improspatat cu regularitate..
GRIT+REDSTONE

Gryt Premium (5kg)

PATRON
25,00 lei
Elita printre griturile Patron! Administrare: se ofera proaspat, in fiecare zi.
GRIT+REDSTONE

Redstone (20kg)

OSTREA
60,00 lei
Nevoie speciala de Redstone o au mai ales femelele, inainte si dupa ouat.  Administrare: se ofera porumbeilor proaspat, in fiecare zi.
GRIT+REDSTONE

Hi-Calcium Grit + Anis (3kg)

NATURAL
18,00 lei
Natural Grit este un mix de silex, piatra rosie (redstone) si scoica. Administrare: se ofera porumbeilor proaspat, in fiecare zi. Asigurati-va ca grit-ul este disponibil tot timpul pentru ca porumbeii sa-l consuma atunci cand au nevoie.
GRIT+REDSTONE

Hi-Calcium Grit+Anis (20kg)

NATURAL
60,00 lei
Natural Grit este un mix de silex, piatra rosie (redstone) si scoica. Nu contine niciun fel de substante care sa stimuleze apetitul. Administrare: se ofera porumbeilor proaspat, in fiecare zi. Asigurati-va ca grit-ul este disponibil tot timpul pentru ca porumbeii sa-l consuma atunci cand au nevoie.
GRIT+REDSTONE

Roodsteen (3kg)

NATURAL
18,00 lei
Piatra rosie (Roodsteen) de la Natural este bogata in minerale si microelemente iar porumbeilor le place sa ciuguleasca acest produs. Inainte si dupa ouat, porumbitele au mare nevoie de piatra rosie. Administrare: se ofera porumbeilor proaspat, in fiecare zi. Acest produs trebuie sa fie permanent la dispozitia porumbeilor pentru ca acestia sa-l consume...
GRIT+REDSTONE

Grit+Redstone (20kg)

VERSELE LAGA
65,00 lei
Hrana minerala spalata si sterilizata. Administrare: Zilnic, proaspat, pe toata durata anului.
GRIT+REDSTONE

Seaweed (20kg)

VERSELE LAGA
65,00 lei
Se recomanda mai ales in perioada reproductiei, la tineret si la naparlire. Se ofera porumbeilor proaspat, in fiecare zi.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.