CEST PHARMA

DROJDIE de BERE

B.D.C. (600g)

CEST PHARMA
50,00 lei
Contine DROJDIE DE BERE cu valoare biologica ridicata, bogata in proteine si aminoacizi esentiali. Mod de administrare: o lingura de supa la 1 kg de mancare, umectate in prealabil cu Garlic Oil. • concurs, reproductie, naparlire: 1-2 ori pe saptamana.
RECUPERARE DUPA CONCURS

Energy (600g)

CEST PHARMA
80,00 lei
Sursa concentrata de energie pentru porumbei voiajori, care asigura performante ridicate la concursuri. Mod de administrare: 10g (1 lingura de supa rasa) / 1 litru apa de baut.- la pregatirea pentru etape, cand antrenam porumbeii intens. - cu 1-3 zile inainte de imbarcare, in functie de distanta etapei.
ULEIURI

Garlic Oil (250ml)

CEST PHARMA
50,00 lei
Ulei de usturoi! Administrare: 5ml / 2kg hrana, 2-3 ori pe săptămână.
ULEIURI

Garlic Oil (500ml)

CEST PHARMA
70,00 lei
Ulei de usturoi. Administrare: 5ml / 2kg hrana, de 2-3 ori pe săptămână.
RECUPERARE DUPA CONCURS

Gluca Cest (600g)

CEST PHARMA
40,00 lei
Tonic general si recuperator dupa concursuri. Administrare: 5g (1 masura) / 2 l apă de baut, la intoarcerea din concurs.
PREGATIRE PENTRU CONCURS

TopForm (500ml)

CEST PHARMA
150,00 lei
Produsul este indicat porumbeilor supuși unui efort fizic deosebit. Concursuri: - viteză-demifond: 2-3ml / 1 litru apă de baut, ultimele 2-3 zile, inclusiv în ziua îmbarcării. - fond: 3-4ml / 1 litru apă de baut, ultimele 3-4 zile, inclusiv in ziua îmbarcării. - maraton: 4-5ml / 1 litru apă de baut, ultimele 4-5 zile, inclusiv în ziua îmbarcării.
TRICOMONOZA+COCCIDIOZA

Tricoplus (5g)

CEST PHARMA
6,70 lei
Produs recomandat pentru tratamentul tricomonozei, coccidiozei și a hexamitiazei. Administrare: 1 plic / 2 litri apă de baut.
TRICOMONOZA+COCCIDIOZA

Tricoplus (100g)

CEST PHARMA
75,00 lei
Produs recomandat pentru tratamentul tricomonozei, coccidiozei și a hexamitiazei. Administrare: 5g / 2 litri apă de baut.
TRICOMONOZA+COCCIDIOZA

Ronidazole 10% (80g)

CEST PHARMA
65,00 lei
Se recomanda in tratamentul și prevenirea tricomonozei și hexamitiazei cauzate de protozoare sensibile la ronidazol la porumbeii de concurs și ornamentali. Administrare: 5g / 2 litri apă de băut, timp de 5-7 zile.
Ronidazole 10% (100g)
  • Nou
TRICOMONOZA+COCCIDIOZA

Ronidazole 10% (100g)

75,00 lei
RONIDAZOLE 10% este benefic în tratamentul și prevenirea tricomonozei și hexamitiazei cauzate de protozoare sensibile la ronidazol, la porumbeii de concurs și ornamentali.Administrare: 5g / 2 litri apa de baut, timp de 5-7 zile consecutive.
TRICOMONOZA+COCCIDIOZA

Carnix Tab (50 tablete)

CEST PHARMA
105,00 lei
Se recomanda in tratamentul și prevenția tricomonozei și hexamitiazei porumbeilor, cauzate de protozoare sensibile la carnidazol. Administrare: 1 tabletă / porumbel, in doza unica.
VITAMINE+AMINOACIZI

Vit Amino (250ml)

CEST PHARMA
90,00 lei
Compoziţie echilibrată de vitamine şi aminoacizi esenţiali pentru porumbei. Administrare: 3ml / 2 litri apa de baut.
MICOPLASMOZA

Respiratory Plus (5g)

6,70 lei
Recoandat in tratamentul infectiilor respiratorii produse de chlamydia, mycoplasma. Administrare: 1 plic / 2 litri apa de baut (40 porumbei), timp de 3-7 zile.
MICOPLASMOZA

Respiratory Plus (100g)

CEST PHARMA
75,00 lei
Respiratory Plus este indicat in tratamentul infectiilor respiratorii produse de chlamydia, mycoplasma. Administrare: 1 plic / 2 litri apa de baut (40 porumbei), timp de 3-7 zile.
ELECTROLITI

Electrolit (600g)

CEST PHARMA
50,00 lei
Pudră rehidratantă cu electroliți și glucoză pentru restabilirea echilibrului electrolitic și a nivelului de pH din sânge, prevenirea deshidratării și accelerarea recuperării după concurs. Administrare: 5g /1 litru apă de baut, 2 zile înainte de concurs și 2 zile după concurs.
PROBIOTICE

Biotics (600g)

CEST PHARMA
110,00 lei
Biotics are in compozitie bacterii prebiotice și probiotice. Administrare: 5g (1 masura) / 1 kg hrana.
PARAZITI EXTERNI

Para Protect (20ml)

CEST PHARMA
55,00 lei
Impotriva paraziților interni și externi. Administrare: 1 picătură / porumbel, aplicata direct pe pielea de pe gâtul pasarilor.
PARAZITI INTERNI

Worm Tab (100 tab)

CEST PHARMA
45,00 lei
Tratamentul nematodelor (Ascaridia columbae, Capillaria obsignata) si cestodelor (Raillietina spp.) la porumbeii voiajori și de agrement. Administrare: 1 tabletă / porumbel.
SPECTRU LARG

Cestamicin Plus (5g)

CEST PHARMA
7,00 lei
Se administreaza la simptome ale bolii puilor, E-Coli, Salmonella, infecții bacteriene sensibile la substanțele active (trimetroprim - sulfadiazină), Coccidia. Administrare: 5g / 2 litri apă de baut.
SPECTRU LARG

Cestamicin Plus (100g)

CEST PHARMA
90,00 lei
Se administreaza la simptome ale bolii puilor, E-Coli, Salmonella, infecții bacteriene sensibile la substanțele active (trimetroprim - sulfadiazină), Coccidia. DOZARE: 5g / 2 litri apă de baut.
TRICOMONOZA+COCCIDIOZA

Ambronil (80g)

CEST PHARMA
120,00 lei
Se recomandă pentru tratamentul şi controlul: coccidiozelor, parazitozelor gastrointestinale și pulmonare si a tricomonozei.Administrare: 5g / 1 litru apă de băut, timp de 7 zile consecutive. Apa medicamentată trebuie preparată chiar înainte de administrare.
ULEIURI

Healthy Oil (500ml)

CEST PHARMA
155,00 lei
HEALTHY OIL este un mix unic din 10 uleiuri diferite, care accelerează conversia grăsimilor în energie, imbunătăţeşte funcţia respiratorie şi circulaţia sanguină, este protector hepatic.Administrare: 5ml (1 linguriță) amestecate cu 1 kg hrana.
SPECTRU LARG

RI Special (50tab)

CEST PHARMA
55,00 lei
Excelent pentru tratarea problemelor respiratorii și intestinale. Administrare: 1 comprimat / porumbel, timp de 3-5 zile consecutive. Nu este metabolizat în ficat.
VITAMINERAL

Vitamineral (2,5kg)

CEST PHARMA
40,00 lei
Vitamineral se ofera porumbeilor proaspat, in fiecare zi.
Super Mineral (10kg)
  • Nou
95,00 lei
SUPER MINERAL: - minerale echilibrate - compensează deficitele de alimentație - stimulează metabolismul - favorizează digestia - granulație fină
CEST PHARMA

Yellow Drops (30ml)

CEST PHARMA
50,00 lei
Yellow Drops este o soluție care elimină ciupercile și bacteriile din gușă și sistemul respirator superior. Administrare: 1 picatura in ciocul porumbelului, cu o seară înainte de îmbarcare și după sosire (preferabil seara).
Yellow Drops (100ml)
  • Nou
TRICOMONOZA+COCCIDIOZA

Yellow Drops (100ml)

100,00 lei
YELLOW DROPS este o soluție care elimină instantaneu fungii, tricomonoza și bacteriile existente în gușă și sistemul respirator superior. În același timp elimină praful și polenul acumulate în tractul respirator care cauzează inflamații și alergii. Administrare: 1 picătură direct în cioc, în ziua îmbarcării și 1 picatura în ziua sosirii de la concurs.
Amino Forte (1000ml)
  • Nou
100,00 lei
AMINO FORTE conține aminoacizi, carbohidrați, electroliți și vitamine din complexul B, intr-o doză suficient de mare pentru a acoperi nevoile porumbeilor. Aromele din produs, stimulează flora intestinală și susțin sistemul imunitar. Aminoacizii L-Metionina  și L-Lizina sunt surse de proteine de înaltă calitate, și sunt necesare pentru construirea și...

Totul a început într-o zi senină de vară, cu porumbeii care își întindeau aripile la soare și râsul copiilor. Ce binecuvantare! Privind atât de multă frumusețe, noi am constatat că suntem responsabili pentru crearea unei lumi mai bune în jurul nostru, o lume de calitate plină de bucurie. Așa s-a născut marca CEST PHARMA. De ce am ales numele CEST? Pentru că cele patru inițiale ale copiilor noștri sunt combinate: Claudiu, Eduard, Sofia și Tania. Sunt cele mai prețioase cadouri ale noastre și așa ne dorim să fie produsele noastre. Vrem ca fiecare crescător care alege aceste produse pentru ca porumbeii săi dragi să fie mulțumiți și fericiți. Vrem să fim ca o familie: FAMILIA CEST PHARMA să mergem împreună pe drumul spre succes și să ne bucurăm de rezultatele bune ale porumbeilor noștri.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.