CEST PHARMA

DROJDIE de BERE

B.D.C. (600g)

50,00 lei
Contine DROJDIE DE BERE cu valoare biologica ridicata, bogata in proteine si aminoacizi esentiali. Mod de administrare: o lingura de supa la 1 kg de mancare, umectate in prealabil cu Garlic Oil. • concurs, reproductie, naparlire: 1-2 ori pe saptamana.
RECUPERARE DUPA CONCURS

Energy (600g)

80,00 lei
Sursa concentrata de energie pentru porumbei voiajori, care asigura performante ridicate la concursuri. Mod de administrare: 10g (1 lingura de supa rasa) / 1 litru apa de baut.- la pregatirea pentru etape, cand antrenam porumbeii intens. - cu 1-3 zile inainte de imbarcare, in functie de distanta etapei.
50,00 lei
Ulei de usturoi! Administrare: 5ml / 2kg hrana, 2-3 ori pe săptămână.
70,00 lei
Ulei de usturoi. Administrare: 5ml / 2kg hrana, de 2-3 ori pe săptămână.
RECUPERARE DUPA CONCURS

Gluca Cest (600g)

40,00 lei
Tonic general si recuperator dupa concursuri. Administrare: 5g (1 masura) / 2 l apă de baut, la intoarcerea din concurs.
PREGATIRE PENTRU CONCURS

TopForm (500ml)

150,00 lei
Produsul este indicat porumbeilor supuși unui efort fizic deosebit. Concursuri: - viteză-demifond: 2-3ml / 1 litru apă de baut, ultimele 2-3 zile, inclusiv în ziua îmbarcării. - fond: 3-4ml / 1 litru apă de baut, ultimele 3-4 zile, inclusiv in ziua îmbarcării. - maraton: 4-5ml / 1 litru apă de baut, ultimele 4-5 zile, inclusiv în ziua îmbarcării.
VITAMINE+AMINOACIZI

Vit Amino (250ml)

90,00 lei
Compoziţie echilibrată de vitamine şi aminoacizi esenţiali pentru porumbei. Administrare: 3ml / 2 litri apa de baut.
ELECTROLITI

Electrolit (600g)

50,00 lei
Pudră rehidratantă cu electroliți și glucoză pentru restabilirea echilibrului electrolitic și a nivelului de pH din sânge, prevenirea deshidratării și accelerarea recuperării după concurs. Administrare: 5g /1 litru apă de baut, 2 zile înainte de concurs și 2 zile după concurs.
PROBIOTICE

Biotics (600g)

110,00 lei
Biotics are in compozitie bacterii prebiotice și probiotice. Administrare: 5g (1 masura) / 1 kg hrana.
155,00 lei
HEALTHY OIL este un mix unic din 10 uleiuri diferite, care accelerează conversia grăsimilor în energie, imbunătăţeşte funcţia respiratorie şi circulaţia sanguină, este protector hepatic.Administrare: 5ml (1 linguriță) amestecate cu 1 kg hrana.
VITAMINERAL

Vitamineral (2,5kg)

40,00 lei
Vitamineral se ofera porumbeilor proaspat, in fiecare zi.
95,00 lei
SUPER MINERAL: - minerale echilibrate - compensează deficitele de alimentație - stimulează metabolismul - favorizează digestia - granulație fină
100,00 lei
AMINO FORTE conține aminoacizi, carbohidrați, electroliți și vitamine din complexul B, intr-o doză suficient de mare pentru a acoperi nevoile porumbeilor. Aromele din produs, stimulează flora intestinală și susțin sistemul imunitar. Aminoacizii L-Metionina  și L-Lizina sunt surse de proteine de înaltă calitate, și sunt necesare pentru construirea și...

Totul a început într-o zi senină de vară, cu porumbeii care își întindeau aripile la soare și râsul copiilor. Ce binecuvantare! Privind atât de multă frumusețe, noi am constatat că suntem responsabili pentru crearea unei lumi mai bune în jurul nostru, o lume de calitate plină de bucurie. Așa s-a născut marca CEST PHARMA. De ce am ales numele CEST? Pentru că cele patru inițiale ale copiilor noștri sunt combinate: Claudiu, Eduard, Sofia și Tania. Sunt cele mai prețioase cadouri ale noastre și așa ne dorim să fie produsele noastre. Vrem ca fiecare crescător care alege aceste produse pentru ca porumbeii săi dragi să fie mulțumiți și fericiți. Vrem să fim ca o familie: FAMILIA CEST PHARMA să mergem împreună pe drumul spre succes și să ne bucurăm de rezultatele bune ale porumbeilor noștri.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.