CEST PHARMA

DROJDIE de BERE

B.D.C. (600g)

60,00 lei
Contine DROJDIE DE BERE cu valoare biologica ridicata, bogata in proteine si aminoacizi esentiali. Mod de administrare: o lingura de supa la 1 kg de mancare, umectate in prealabil cu Garlic Oil. • concurs, reproductie, naparlire: 1-2 ori pe saptamana.
50,00 lei
Ulei de usturoi! Administrare: 5ml / 2kg hrana, 2-3 ori pe săptămână.
85,00 lei
Ulei de usturoi. Administrare: 5ml / 2kg hrana, de 2-3 ori pe săptămână.
RECUPERARE DUPA CONCURS

Gluca Cest (600g)

60,00 lei
Tonic general si recuperator dupa concursuri. Administrare: 5g (1 masura) / 2 l apă de baut, la intoarcerea din concurs.
PREGATIRE PENTRU CONCURS

TopForm (500ml)

150,00 lei
Produsul este indicat porumbeilor supuși unui efort fizic deosebit. Concursuri: - viteză-demifond: 2-3ml / 1 litru apă de baut, ultimele 2-3 zile, inclusiv în ziua îmbarcării. - fond: 3-4ml / 1 litru apă de baut, ultimele 3-4 zile, inclusiv in ziua îmbarcării. - maraton: 4-5ml / 1 litru apă de baut, ultimele 4-5 zile, inclusiv în ziua îmbarcării.
sistem DIGESTIV

Tricogo New (1000ml)

155,00 lei
TRICOGO NEW este un produs natural, folosit pentru prevenirea tricomonozei, coccidiozei și a altor infecții. Împiedică secreția de mucilagii în zona nazo-faringiană. Are efect pozitiv asupra nutriției. Administrare: 1,2 linguri / zi / 2 litri apă de baut. În zilele dinainte și după concurs: 1 lingură / 1 litru apa de baut.
ELECTROLITI

Electrolit (600g)

70,00 lei
Pudră rehidratantă cu electroliți și glucoză pentru restabilirea echilibrului electrolitic și a nivelului de pH din sânge, prevenirea deshidratării și accelerarea recuperării după concurs. Administrare: 5g /1 litru apă de baut, 2 zile înainte de concurs și 2 zile după concurs.
PROBIOTICE

Biotics (600g)

110,00 lei
Biotics are in compozitie bacterii prebiotice și probiotice. Administrare: 5g (1 masura) / 1 kg hrana.
155,00 lei
HEALTHY OIL este un mix unic din 10 uleiuri diferite, care accelerează conversia grăsimilor în energie, imbunătăţeşte funcţia respiratorie şi circulaţia sanguină, este protector hepatic.Administrare: 5ml (1 linguriță) amestecate cu 1 kg hrana.
95,00 lei
SUPER MINERAL: - minerale echilibrate - compensează deficitele de alimentație - stimulează metabolismul - favorizează digestia - granulație fină
100,00 lei
AMINO FORTE conține aminoacizi, carbohidrați, electroliți și vitamine din complexul B, intr-o doză suficient de mare pentru a acoperi nevoile porumbeilor. Aromele din produs, stimulează flora intestinală și susțin sistemul imunitar. Aminoacizii L-Metionina  și L-Lizina sunt surse de proteine de înaltă calitate, și sunt necesare pentru construirea și...
65,00 lei
Sare de baie de calitate superioara, cu extracte de plante cu efect anti-parazitat si cu magneziu pentru relaxarea muschilor.Administrare: 20g se adauga la 10 litri apa de baut.
105,00 lei
Supliment mineral complet, cu înaltă biodisponibilitate, cu proprietăți antiinflamatorii, antiseptice, antimicrobiene și antiparazitare. Administrare: 5g (1 mãsură dozatoare) / 1 kg hrană. -Concurs – ziua 3 și 4 după concurs Reproductie si năpârlire: de 2 ori pe săptămână. În sezonul rece, în cazul îmbolnăvirilor sau pe fondul carențelor nutritive, se...
193,00 lei
IMPACT este produsul care revoluționează cursele și ajută ca porumbeilor să le crească exponențial viteza. Administrare:
115,00 lei
MOOR ACTIVE ajută digestia și formează excremente tari după doar două-trei hrăniri. Administrare: 10ml (1 lingură) / 1kg hrană. Se administreaza tot timpul anului, de 2-3 ori pe săptămână.
61,00 lei
Supliment nutritiv pentru porumbei din uleiuri naturale eterice din oregano, ce susține sănătatea porumbeilor înainte, în timpul și după zboruri şi în timpul perioadei de reproductie, năpârlire și repaus. Administrare: 5ml / 1 kg hrana timp de 3-4 zile pe saptamana.
175,00 lei
Este un concentrat proteic suplimentat cu vitamine, minerale si aminoacizi esențiali. Administrare: 5g (1 măsură) / 1 kg hrană. Concurs: 2 - 4 administrări înainte de ziua zborului si 2 – 4 administări după concurs. Reproducție, pui și năpârlire: de 2-3 ori pe săptămână.
55,00 lei
Pentru recuperarea imediată a porumbeilor după competiţiile sportive. Asigură o refacere rapidă a masei musculare, oprește producerea de acid lactic, reduce oboseala, reduce inflamațiile și durerea, crește imunitatea și scade riscul îmbolnăvirilor și îmbunătățește digestia, crește fluxul sangvin și astfel capacitatea organismului de efort. Administrare:...
67,00 lei
Acționează împotriva bacteriilor, virușilor, ciupercilor, sporilor, inclusiv asupra virusului gripei aviare (H7N1). Acționează în siguranță și rapid în apa potabilă, împotriva tuturor tipurilor de agenți patogeni și a poluării organice din apă. Este foarte bun de utilizat în apa care se dă porumbeilor pe timpul transportului pentru că astfel porumbeii...
105,00 lei
Băutură energizantă, având rol în protecția hepatică și transformarea grăsimilor în energie. Administrare: 5ml / 1 litru apa de baut.
29,00 lei
VITAMINERAL este un amestec echilibrat de minerale, vitamine și elemente esenţiale, necesar pentru porumbei de-a lungul anului. Ajută la dezvoltarea mușchilor și la întărirea oaselor, la dezvoltarea armonioasă a puilor și menţinerea unui sistem imunitar puternic. Administrare: 2g / porumbel / zi. Poate fi administrat ca atare sau amestecat pe hrană (în...
70,00 lei
VITAMINERAL este un amestec echilibrat de minerale, vitamine și elemente esenţiale, necesar pentru porumbei de-a lungul anului. Ajută la dezvoltarea mușchilor și la întărirea oaselor, la dezvoltarea armonioasă a puilor și menţinerea unui sistem imunitar puternic. Administrare: 2g / porumbel / zi. Poate fi administrat ca atare sau amestecat pe hrană (în...

Totul a început într-o zi senină de vară, cu porumbeii care își întindeau aripile la soare și râsul copiilor. Ce binecuvantare! Privind atât de multă frumusețe, noi am constatat că suntem responsabili pentru crearea unei lumi mai bune în jurul nostru, o lume de calitate plină de bucurie. Așa s-a născut marca CEST PHARMA. De ce am ales numele CEST? Pentru că cele patru inițiale ale copiilor noștri sunt combinate: Claudiu, Eduard, Sofia și Tania. Sunt cele mai prețioase cadouri ale noastre și așa ne dorim să fie produsele noastre. Vrem ca fiecare crescător care alege aceste produse pentru ca porumbeii săi dragi să fie mulțumiți și fericiți. Vrem să fim ca o familie: FAMILIA CEST PHARMA să mergem împreună pe drumul spre succes și să ne bucurăm de rezultatele bune ale porumbeilor noștri.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.