DHP CULTURA

MIXURI

Mix (11kg)

125,00 lei
Mix DHP. . . . Compoziție unică de materii prime minerale, cu adaos de oregano pur. Administrare: se ofera porumbeilor in fiecare zi, pe toata durata anului.
115,00 lei
Un amestec mineral complet cu adaos suplimentar de lactobacili (probiotice) pentru stomac și sistemul intestinal. Administrare: produsul se ofera porumbeilor in fiecare zi, pe tot parcursul anului.
130,00 lei
Multi minerale. . . . descoperit de mulți ani de campioni mari și mici. Amestecul Multi Mineral Mengsel a fost realizat dupa ani de cercetare și dupa ani de experiență practica și schimb de idei cu mulți entuziaști care concureaza bine cu porumbeii. Administrare: poate fi oferit atât porumbeilor de concurs, cât și celor din compartimentul de reproducție,...
150,00 lei
Gerard Koopman Variamix . . . . altfel decat ceilalti. Recomandari de administrare: -reproductie: administrare zilnica, 2-3 maini pentru aprox. 15 porumbei. -concurs: 1 mana de minerale pe zi, pentru 15 porumbei. -naparlire si iarna: zilnic, cate o mana de minerale pentru 15 porumbei.

DHP Cultura Olanda-Suplimente nutritive naturale pentru animale

DHP Cultura Holland este specializată în producerea de suplimente nutritive naturale pentru animale. Suntem activi in ​​acest sector din 1980, unde ne-am dezvoltat puternic de-a lungul anilor in productia de minerale naturale si aditivi nutritivi pentru a imbunatati sanatatea, rezistenta naturala si conditia porumbeilor, cailor, cainilor, pasarilor, etc. Prin urmare, DHP Cultura se poate numi specialistul preeminent în dezvoltarea, producția, distribuția și vânzarea de suplimente nutritive naturale specializate pentru animale domestice, hobby și sport.

 

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.