MINERALE

90,00 lei
Minerale concepute special pentru perioada de concurs. Asigură necesarul optim pentru această perioadă Este foarte apreciat de porumbei care îl ciugulesc cu poftă.
PIATRA de CIUGULIT

Leckerstein (12 buc)

70,00 lei
Minerale cu iod si magneziu. Recomandat special in perioadele de reproductie, concurs şi naparlire. Totodata puilor li se asigur o dezvoltare optima prin administrea de Lekerstein.
55,00 lei
Supliment mineral pentru porumbei cu adaos de seminte si drojdie de bere. Administrare: Ratia zilnica sa nu depaseasca 13,70% din acest supliment.
PIATRA de CIUGULIT

Pickpot rosu (6x400g)

55,00 lei
Piatra rosie de ciugulit, intr-un bol de ceramica. Administrare: se ofera porumbeilor pe toata durata anului.
GRIT+REDSTONE

Pigeon Grit (20kg)

70,00 lei
Ostrea Pigeon grit este un grit special creat pentru porumbei. Furnizeaza porumbeilorcantitatea necesara de calciu, minerale si pietricele de stomac. Administrare: grit-ul trebuie sa fie permanent la dispozitia porumbeilor, intr-un hranitor separat si trebuie improspatat cu regularitate..
VITAMINERAL

Topfit (1kg)

33,00 lei
Se administrează pe hrana umectată 20 g/ 1 kg boabe, în special la reproducţie, pui şi năpârlire.
GRIT+REDSTONE

Gryt Premium (5kg)

30,00 lei
Elita printre griturile Patron! Administrare: se ofera proaspat, in fiecare zi.
PIATRA de CIUGULIT

Pickstein (6x620g)

50,00 lei
Piatra de ciugulit este o sursa importanta de minerale si oligoelemente. Pickstein de la Ostrea nu contine substante de stimulare a apetitului. Administrare: zilnic, pe toata durata anului.
VITAMINERAL

Multimin-Vit (2kg)

25,00 lei
MULTIMIN-VIT este un mix de vitamine si minerale sunt forma de pulbere (vitamineral), recomandat pentru administrare în hranitori pe tot parcursul anului. Administrare: pe tot parcursul anului.
110,00 lei
Mix de minerale cu adaos de seminte. Ambalaj: galeata de 10 kg.
18,00 lei
Natural Grit este un mix de silex, piatra rosie (redstone) si scoica. Administrare: se ofera porumbeilor proaspat, in fiecare zi. Asigurati-va ca grit-ul este disponibil tot timpul pentru ca porumbeii sa-l consuma atunci cand au nevoie.
75,00 lei
Natural Grit este un mix de silex, piatra rosie (redstone) si scoica. Nu contine niciun fel de substante care sa stimuleze apetitul. Administrare: se ofera porumbeilor proaspat, in fiecare zi. Asigurati-va ca grit-ul este disponibil tot timpul pentru ca porumbeii sa-l consuma atunci cand au nevoie.
GRIT+REDSTONE

Roodsteen (3kg)

25,00 lei
Piatra rosie (Roodsteen) de la Natural este bogata in minerale si microelemente iar porumbeilor le place sa ciuguleasca acest produs. Inainte si dupa ouat, porumbitele au mare nevoie de piatra rosie. Administrare: se ofera porumbeilor proaspat, in fiecare zi. Acest produs trebuie sa fie permanent la dispozitia porumbeilor pentru ca acestia sa-l consume...
110,00 lei
Hrana minerala pentru porumbei. O compozitie bogata in minerale, mixuri de grit, tin porumbeii voiajori departe de “mersul la camp” si asigura o digestive mai buna. Dozare: zilnic, o lingura (25g) pentru 4 porumbei, amestecat impreuna cu hrana sau separat, intr-un vas special, in compartiment. Porumbeii il vor consuma cu placere!      
PIATRA de CIUGULIT

Apimix (750g)

11,00 lei
Aceste cuburi minerale sunt recomandate în special pentru porumbeii care participă la concursuri. Administrare: la discretie, pe tot parcursul anului. 
100,00 lei
Mix de minerale. Administrare: se ofera zilnic, pe tot parcursul anului.
PIATRA de CIUGULIT

Pickpot alb (6x400g)

55,00 lei
Supliment mineral pentru porumbei. Stimuleaza digestia. Administrare: se pune la dispozitia porumbeilor pe toata durata anului.
110,00 lei
Avantajele Standard-Mineral: -continut echilibrat de minerale -imbunatateste digestia -granulatie fina Administrare: zilnic, 1 jumatate sau 1 masura intreaga (aprox. 70-140 g) pentru 80 porumbei, pe tot parcursul anului.
VITAMINERAL

Vitamineral (2,5kg)

55,00 lei
Natural Vitamineral conține toate mineralele necesare unei hraniri echilibrate. Natural Vitamineral este un produs de care porumbeii au nevoie pe tot parcursul anului. Administrare: pe tot parcursul anului.
105,00 lei
Acest mix de grit, perfect echilibrat si 100% natural, contine tot ce au nevoie porumbeii ca si supliment pentru gama de hrana Vanrobaeys. Administrare: zilnic, pe tot parcursul anului.
PREGATIRE PENTRU CONCURS

Redimix (750g)

11,00 lei
Supliment nutritiv mineral, sub forma de piatra de ciugulit, este recomandat a se administra mai ales porumbeilor care participa la concursuri. Acest tip de mineral este preferat de porumbeii din lotul de zbor deoarece le furnizeaza exact acele minerale care sunt consumate de organismul lor in aceasta perioada. Au un efect de întărire asupra corpului lor...
29,00 lei
VITAMINERAL este un amestec echilibrat de minerale, vitamine și elemente esenţiale, necesar pentru porumbei de-a lungul anului. Ajută la dezvoltarea mușchilor și la întărirea oaselor, la dezvoltarea armonioasă a puilor și menţinerea unui sistem imunitar puternic. Administrare: 2g / porumbel / zi. Poate fi administrat ca atare sau amestecat pe hrană (în...
MIXURI

Mix (11kg)

125,00 lei
Mix DHP. . . . Compoziție unică de materii prime minerale, cu adaos de oregano pur. Administrare: se ofera porumbeilor in fiecare zi, pe toata durata anului.
70,00 lei
VITAMINERAL este un amestec echilibrat de minerale, vitamine și elemente esenţiale, necesar pentru porumbei de-a lungul anului. Ajută la dezvoltarea mușchilor și la întărirea oaselor, la dezvoltarea armonioasă a puilor și menţinerea unui sistem imunitar puternic. Administrare: 2g / porumbel / zi. Poate fi administrat ca atare sau amestecat pe hrană (în...
115,00 lei
Un amestec mineral complet cu adaos suplimentar de lactobacili (probiotice) pentru stomac și sistemul intestinal. Administrare: produsul se ofera porumbeilor in fiecare zi, pe tot parcursul anului.
130,00 lei
Multi minerale. . . . descoperit de mulți ani de campioni mari și mici. Amestecul Multi Mineral Mengsel a fost realizat dupa ani de cercetare și dupa ani de experiență practica și schimb de idei cu mulți entuziaști care concureaza bine cu porumbeii. Administrare: poate fi oferit atât porumbeilor de concurs, cât și celor din compartimentul de reproducție,...
70,00 lei
Mineral Expert este deosebit de gustos și unic prin structura și compoziția sa. Pietrele conținute favorizează digestia, iar compozitia speciala care înveleste mineralele asigură că toți porumbeii absorb suficiente minerale. Administrare: Expert-Mineral poate fi administrat porumbeilor pe toata durata anului dar, in special, in perioada de reproductie...
95,00 lei
SUPER MINERAL: - minerale echilibrate - compensează deficitele de alimentație - stimulează metabolismul - favorizează digestia - granulație fină
150,00 lei
Gerard Koopman Variamix . . . . altfel decat ceilalti. Recomandari de administrare: -reproductie: administrare zilnica, 2-3 maini pentru aprox. 15 porumbei. -concurs: 1 mana de minerale pe zi, pentru 15 porumbei. -naparlire si iarna: zilnic, cate o mana de minerale pentru 15 porumbei.

Cu toate ca unii dintre noi de multe ori uitam sa le administram iar altii chiar neglijeaza acest aspect, fara minerale organismul nu poate functiona in conditii normale. Mineralele sunt necesare in hrana porumbeilor in toate fazele fiziologice: de la reproductie, zbor si pana la starea de intretinere (repaus). Daca hrana pe care o oferim porumbeilor nu contine aceste elemente la nivelul necesarului functiilor organismului, atunci ele trebuiesc adaugate in ratie sub forma de suplimente.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.