Tricho-Coxan (1000ml)

Tricho-Coxan (1000ml)

40,00 lei
cu TVA

TRICHO-COXAN inhibă creșterea populației de protozoare patogene (Trichomonas gallinae, Eimeria sp.), afectând astfel scăderea capacității lor invazive.

  • DOZAJ:
    - preventiv:  5-10 ml / 1 litru de apă cate 2-3 zile pe săptămână
  • - curativ:  10 ml / l litru de apă timp de 5 zile.

 

Fitoterapie naturala 3 în 1

TRICHO-COXAN este un preparat modern și eficient , bazat pe o combinație unică de substanțe secundare special selectate, biologic active, uleiuri esențiale și extracte din plante. Formula cuprinzătoare, asigură o protecție și o buna funcționare a structurilor epiteliale, care sunt bariera mecanică naturală, inhibă creșterea populației de protozoare patogene (Trichomonas gallinae, Eimeria sp.), afectând astfel scăderea capacității lor invazive.
În plus, stimulează răspunsul imun al tractului respirator și digestiv, previne dezvoltarea inflamației, și acidul său specific organic are un efect bactericid puternic direct asupra agenților patogeni bacteriostatic asociate (Mycoplasma, Streptococcus, E. coli, Salmonella). Cantitate ridicata de vitamina A, care stimuleaza regenerarea membranelor mucoaselor deteriorate și vitamina K, crește și mai mult efectul de acțiune a preparatului.
TRICHO-COXAN este un progres real în abordarea prevenirii și tratamentului tricomonozei, hexamitiazei și coccidiozei, boli parazitare periculoase, care după cum se dovedește, sunt un factor important de limitare la porumbei.

Din cauza originii naturale a produsului poate fi folosit cu succes pe durata întregului an. În
cazul în care se utilizează în mod regulat, reduce formarea de leziuni caracteristice sugestive ale apariției infecției și alinarea efectelor lor care conduc în mod frecvent la pierderea apetitului, dificultăți in respirație, tulburări de digestie și absorbție, diaree, și suprainfectarea cu microorganisme.

  • DOZAJ:
    - preventiv:  5-10 ml / 1 litru de apă cate 2-3 zile pe săptămână
  • - curativ:  10 ml / l litru de apă timp de 5 zile.
  • Datorită siguranței mare a preparatului, acesta poate fi utilizat si la reproducatori în timpul hrănirii tineretului din cuib, precum și puilor după înțărcare.
  • Se prepară proaspat in fiecare zi!

Ambalare: flacon cu 1000ml.

Producator: PPHU Patron s.c., Polonia.

 

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.