Studiile arată că sorgul are calităţi nutriţionale egale sau mai mari ca ale porumbului.Digestibilitatea sorgului este de aproximativ 86% din substanţa uscată. Are un nivel de proteină mai ridicat comparativ cu cel al porumbului.
Amidonul şi grăsimile. Conţinutul în amidon şi grăsimi al sorgului este similar cu cel al porumbului.
Proteina. Avantajul sorgului este conţinutul ridicat de proteină. De asemenea, este o sursă de vitamine solubile. > Valoarea energetică. Energia digestibilă a sorgului este destul de ridicată, de aproximativ 86% din substanţa uscată (SU), precum şi digestibilitatea proteinelor şi a aminoacizilor.
Compozitie(valorile sunt orientative): amidon-75,3%, proteine-11,8%, grasimi-3,7%, celuloza-2,18%.
Administrare: pe toata durata anului, in amestec cu diferite alte seminte.
Ambalare: sac cu 25kg.
Producator: SC Casa Porumbeilor SRL, Romania.
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:
Cel mai ieftin amestec de seminte din gama comercializata de noi. Cu toate acestea am reusit sa introducem in acest mix 10 feluri de seminte.Compozitie: porumb, sorg rosu, sorg alb, grau, hrisca, mazare galbena, mazare verde, floarea soarelui neagra, sofranel, rapita.
Amestec cu continut proteic foarte ridicat.
Se poate folosi in reproductie (se mai adauga si alte seminte ca: porumb, grau, etc.) sau la tineret, imediat dupa intarcare (se foloseste ca atare) si in perioada urmatoare intarcarii (cand se mai adauga si alte seminte ca: porumb, mei, sofranel, in, canepa, etc.); pana la inceperea antrenamentelor.
Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.