• La reducere!
Moorgold (1000g)

Moorgold (1000g)

100,00 lei
cu TVA

Noua formula conţine fibre speciale provocând excremente tari după două sau trei mese cu Moorgold, digestia fiind pozitiv influenţată.

 
  • Moorgold este un concentrat pur de nămol carbonifer de la mari adâncimi. Acizii prezenţii în acesta leagă substanţe nocive din intestine provocând astfel evacuarea naturală din organism. Noua formula conţine fibre speciale provocând excremente tari după două sau trei mese cu Moorgold, digestia fiind pozitiv influenţată. Noua formulă este gelatinoasă, ceea ce îl face mai uşor de utilizat şi eficient.
  • Se recomanda in timpul concursurilor, năpârlirii, perioadei de odihnă sau reproducţie.

 

Dozaj: 1 lingură / 1 kg de hrană de 2-3 ori pe săptămână. Pentru a se lega mai bine de boabe se poate combina cu Topfit, Premium Kräuter Komplett Mix, Jungtierpulver sau după tratamente cu Entrobac.

Prezentare: cutie de 1000 g.

(3)

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.