Aqua care (500ml)

Aqua care (500ml)

90,00 lei
cu TVA

Promotor al digestiei, întărind în același timp flora intestinală benefica. Acidifierea apei de băut este esențială. Spre deosebire de oțetul obișnuit din cidru de mere, Natural Aqua Care patrunde adânc în sistemul digestiv al porumbeilor, unde este mai util. Se creează un mediu acid în gusă, stomac și intestine, ceea ce reduce foarte mult riscul de infecții. Puii de porumbel beneficiază cu siguranță de acest produs, deoarece flora lor intestinală este încă în plină dezvoltare.

Administrare: 10ml / 1 litru apa de baut, pe parcursul intregului an.

 
Promotor de apă potabilă îmbogățit cu plante. Acidifierea și dezinfectarea apei de băut oferă o stimulare pozitivă pentru metabolism și digestie, întărind în același timp flora intestinală benefica. Acidifierea apei de băut este esențială. Agenții microbieni patogeni provin adesea dintr-un vas contaminat. Simpla acidificare a apei la un nivel de 3,8 până la 4,5 pH evită această contaminare potențială. Spre deosebire de oțetul obișnuit de cidru de mere, Natural Aqua Care patrunde adânc în sistemul digestiv al porumbeilor, unde este mai util. Se creează un mediu acid în gusă, stomac și intestine, ceea ce reduce foarte mult riscul de infecții. În același timp, enzimele digestive naturale din intestine sunt stimulate pozitiv, iar echilibrul microbian intestinal sănătos creează o imunitate optimă. Puii de porumbel beneficiază cu siguranță de acest produs, deoarece flora lor intestinală este încă în plină dezvoltare. Conține urme de zinc și cupru pentru un metabolism mai eficient și uleiuri esențiale de oregano, scorțișoară și mentă pentru o protecție suplimentară împotriva agenților patogeni bacterieni.
Compozitie: glicerina, clorura de sodiu. Aditivi: Cu(II)-(3b405)-2500mg, chelat de Zn si hidrat de glicina (3b607)-100mg.
Constituenti analitici: umiditate-91,38%, proteina bruta-0%, grasime bruta-0%, cenusa bruta-1,39%, celuloza bruta-0%, sodiu-0,56%, lizina-0%, metionina-0%.
Administrare: 10ml / 1 litru apa de baut, pe parcursul intregului an.
Ambalare: flacon cu 500ml.
Producator: Natural Granen, Belgia.
 

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.