PALOMA BLUE

PREGATIRE PENTRU CONCURS

Marathon Power (100ml)

70,00 lei
Paloma Marathon Power este un supliment nutritiv pentru porumbei. Indicatii: - 1-3 zile inainte de concursuri intense (fond, maraton) -zilnic, pentru porumbeii care fac antrenamente dure. -inainte si dupa perioade de stres fizic. -pentru functionarea normala a incheieturilor. -in timpul recuperarii. Administrare: 1ml / porumbel / zi, administrat direct...
PALOMA BLUE

Vital (500ml)

135,00 lei
Vitamine, probiotice, prebiotice, aminoacizi, enzime, acizi organici intr-un singur produs! Administrare:- 1ml / 1 litru apă de baut sau 2-3ml / 1 kg de hrana, timp de 7 zile consecutive și apoi 1-2 ori pe săptămână. - după vaccinare: 3 zile consecutive. - după înțărcare, tratament cu antibiotice: 5 zile consecutive. Adăugați 3-4ml / 1 kg hrană pentru a...
sistem RESPIRATOR

Respir (500ml)

135,00 lei
- reducerea problemelor cu respirația. - stimularea sistemului imunitar. - imbunătățește problemele de stres în timpul concursurilor. Administrare: - 1-1,5ml / 1 litru apă de baut, sau 2-3ml / 1kg de hrana, de 3-5 ori pe saptamana. Poate fi combinat cu Paloma Blue. - la înțărcare se administreaza timp de cel puțin 10 zile consecutive în combinație cu...
sistem DIGESTIV

Blue (500ml)

135,00 lei
Extract natural din acizi organici și ierburi. Ţine sub control salmoneloza, colibaciloza, tricomonoza precum şi unele afecţiuni ale sistemului respirator. Administrare: 1ml / 1 litru apă de baut. Se poate mări doza până la 2ml / 1 litru apa de baut. Se utilizeaza tot anul, de 3-4 ori pe saptamana cu exceptia ultimelor 2 zile inainte de concurs.
PREGATIRE PENTRU CONCURS

Red (500ml)

135,00 lei
Avantaje: - recuperarea porumbeilor dupa antrenamente și competiții. - stimularea porumbeilor pentru intrarea in forma fizica. Administrare: 1ml / 1 litru apa de baut sau 1,5-2ml / 1kg de hrană. - perioada de pregătire: zilnic, iar dupa ce performanța dorită a fost atinsă, se administreaza 2-3 ori pe săptămână. - concurs: 2-5 ori pe săptămână.
110,00 lei
Paloma Black este un electrolit lichid care ajuta la recuperarea rapidă a organismului după concursuri sau exerciții intense. Administrare: -concurs: la sosire, 1ml / 1 litru apă de baut sau 2-3ml / 1kg hrană. Cand vremea este foarte calda si temperatura ridicata doza recomandata se dubleaza.
ULEIURI

Yellow (500ml)

135,00 lei
Paloma Yellow este un ulei de in imbogatit cu acizi esentiali omega, pentru digestie. Administrare: 1 lingura / 2 kg hrana, -concurs: cu 1 zi inainte de imbarcare -reproductie: 1 data pe saptamana si se pote repeta daca este necesar.
RECUPERARE DUPA CONCURS

Brown (500ml)

135,00 lei
Paloma Brown este compus din miere, usturoi de foarte buna calitate si glucoză. Se foloseste atat inainte de concursuri cat mai ales dupa etapele de concurs. Administrare: 5ml / 1 kg hrana. -concurs: cu 1 zi inainte de imbarcare si in ziua revenirii din concurs. Pentru zboruri pe distanțe lungi se administreaza mai multe zile. -reproductie: de 2 ori pe...
DROJDIE de BERE

Biergist (1000g)

60,00 lei
Drojdie de bere: calitate superioara, special creata pentru porumbei. Administrare: 1 zi pe saptamana. Se administreaza pe hrana umectata, in prealabil, cu Paloma Yellow.
40,00 lei
Drojdie de bere: calitate superioara, special creata pentru porumbei. Administrare: 1 zi pe saptamana. Se administreaza pe hrana umectata, in prealabil, cu Paloma Yellow.

  • Paloma Blue ofera o gama variata de suplimente pentru porumbei. Acestea, sunt realizate cu grija cu ingrediente naturale. Se foloseste materie prima din ce ofera natura, multi dintre noi uitam ca Mama Natura intotdeauna vrea ce este mai bun pentru noi si pentru animale.
  • Din pacate, multi dintre noi, cu multa usurinta si cu recomandari ale “specialistilor” doresc sa ajunga repede in top si fac abuz de diferite produse. Aici ne referim la antibiotice care, pe termen lung produc rezistenta atat la oameni cat si la animale.
  • Produsele naturale, administrate pe termen lung, vor da cu siguranta porumbei mai sanatosi si mai puternici, pentru mai multi ani la rand. Si, este necesar sa oferim porumbeilor nostri suplimente nutritive naturale. Doar semintele si apa nu mai pot acoperi nevoile porumbeilor in zilele noastre cand ne dorim tot mai mult si mai repede...
  • Produsele noastre
  • Oferim un sistem complet de produse, pe durata intregului an. Un program pentru reproductie, naparlire si sezonul de concursuri.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.