DETOXIFIERE

DETOXIFIERE

Dexachol (1000ml)

90,00 lei
DEXACHOL este un produs pentru buna funcționare și protectie a ficatului porumbeilor. DOZAJ: - reproductie, naparlire: 10ml / 1 litru apă de baut sau pe 0,5 kg furaj, de 3 ori pe săptămână. - concurs: 10ml / 1 litru apă de baut sau pe 0,5 kg de furaj, primele 2 zile după concurs. - iarna: 10ml / 1 litru apă de baut sau pe 0,5 kg de furaj, de 2 ori pe...
DETOXIFIERE

Sedochol (500ml)

65,00 lei
Hepatoprotector recomandat pentru toata perioada anului. Administrare: reproductie, naparlire, perioade de stres: 10ml / 1 litru apa de baut sau amestecat cu 750g hrana. Apa se reimprospateaza zilnic. Sedochol de la Rohnfried poate fi combinat cu Avidress Plus, UsneGano, Electrolyt3Plus sau cu Avipharm in aceeasi adapatoare.
DETOXIFIERE

Sedochol (1000ml)

120,00 lei
Hepatoprotector recomandat pe tot parcursul anului. Administrare: reproductie, naparlire, perioade de stres: 10ml / 1 litru apa de baut sau amestecat cu 750g hrana. Apa se reimprospateaza zilnic. Sedochol de la Rohnfried poate fi combinat cu Avidress Plus, UsneGano, Electrolyt3Plus sau cu Avipharm in aceeasi adapatoare.
105,00 lei
Supliment mineral complet, cu înaltă biodisponibilitate, cu proprietăți antiinflamatorii, antiseptice, antimicrobiene și antiparazitare. Administrare: 5g (1 mãsură dozatoare) / 1 kg hrană. -Concurs – ziua 3 și 4 după concurs Reproductie si năpârlire: de 2 ori pe săptămână. În sezonul rece, în cazul îmbolnăvirilor sau pe fondul carențelor nutritive, se...
115,00 lei
MOOR ACTIVE ajută digestia și formează excremente tari după doar două-trei hrăniri. Administrare: 10ml (1 lingură) / 1kg hrană. Se administreaza tot timpul anului, de 2-3 ori pe săptămână.
105,00 lei
Băutură energizantă, având rol în protecția hepatică și transformarea grăsimilor în energie. Administrare: 5ml / 1 litru apa de baut.
RECUPERARE DUPA CONCURS

Choline care (500ml)

90,00 lei
Pentru un efect de purificare asupra ficatului și pentru o năpârlire optimă. Elixir din plante aromatice; contine turmeric si armurariu. Cu aminoacizi care conțin sulf pentru un efect de purificare care, de asemenea, reduce nivelul de grăsime din organism. Ideal pentru buna dezvoltare a penajului. Administrare: 5-10ml / 1 litru apa de baut, de 2 ori pe...

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.