Oregano Oil (500ml)

Oregano Oil (500ml)

61,00 lei
cu TVA

Supliment nutritiv pentru porumbei din uleiuri naturale eterice din oregano, ce susține sănătatea porumbeilor înainte, în timpul și după zboruri şi în timpul perioadei de reproductie, năpârlire și repaus.

Administrare: 5ml / 1 kg hrana timp de 3-4 zile pe saptamana.

 

Supliment nutritiv pentru porumbei. Crește rezistența la bacterii neprielnice și mucegaiuri la nivelul stomac-intestine. Oregano Oil poate fi administrat pe întreg parcursul anului. Susține sănătatea porumbeilor înainte, în timpul și după zboruri şi în timpul perioadei de reproductie, năpârlire și repaus. Este un supliment nutritiv plin de energie pe bază de uleiuri naturale eterice din oregano.

Compozitie: ulei de soia, uleiuri eterice de oregano.

Continut: 0,1% cenusa bruta, 97,5% grasime bruta, 0,2% proteina bruta, 0,3% celuloza bruta, 0,0% sodiu, 0,0% lizina, 0,0% metionina, 2% umiditate

Administrare: 5ml / 1 kg hrana timp de 3-4 zile pe saptamana.

Ambalare: flacon cu 500ml.

Producator: Cest Pharma SRL, Romania.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.