List of products by brand PASTEUR

 • Pasteur  Romania alatura sub aceeasi umbrela cele mai mari companii din Romania care activeaza in domeniul veterinar: SN  Institutul Pasteur,  primul producator de preparate imunologice veterinare din Romania si Pasteur, Filiala Filipesti, cea mai mare si moderna  fabrica  de medicamente veterinare din Romania.
 • SN Institutul Pasteur,  prin activitatea sa,  a avut o contributie majora la eradicarea sau limitarea evolutiei unor boli extrem de pagubitoare, cum ar fi: bruceloza bovina, variola ovina, pesta si pseudopesta aviara, durina, febra aftoasa, pesta porcina, dar si  la organizarea si dezvoltarea activitatii de diagnostic veterinar.
 • Pentru rezultatele activitatii sale si pentru aportul adus la dezvoltarea medicinei veterinare romanesti, SN Institutul Pasteur  si-a castigat un bine meritat renume si respectul tuturor generatiilor de medici veterinari din tara noastra.
 • In prezent,  SN Institutul Pasteur este singurul institut ce desfasoara o activitate de cercetare stiintifica recunoscuta la nivel national astfel:
 • – SN Institutul Pasteur a primit Egida Academiei Romane pentru activitatea de cercetare
 • – Ministerul Educatiei si Cercetarii – Autoritatea pentru Cercetare Ştiintifica prin decizia 9666/2.06.2008 a acreditat SN Institutul Pasteur in Sistemul de Cercetare Dezvoltare de Interes National
 • – Asociatia de acreditare din Romania RENAR a acordat Certificatul de Acreditare Nr. LI746 pentru centrul de “Cercetare Dezvoltare /Diagnostic si Controlul Calitatii”
 • Fabrica de medicamente veterinare Pasteur Filiala Filipesti urmeaza traditia de 120 de ani a Institutului  Pasteur,  reprezentand de asemenea o unitate de referinta a medicinei veterinare romanesti.
 • Cele doua Companii detin un portofoliu complex si diversificat ce cuprinde peste 600 de produse, din cele mai importante categorii terapeutice: vaccinuri, antiparazitare, antibiotice, vitamine, insecticide,  raticide, antiinflamatoare, dar si reagenti si kituri de diagnostic.
 • De-a lungul anilor atat produsele SN Institutului Pasteur cat si cele fabricate la Pasteur Filiala Filipesti si-au dovedit eficienta clinica si economica, fiind prezente in orice cabinet veterinar, farmacie veterinara sau ferma din Romania.
 • Filozofia colectivului de cercetare si dezvoltare a SN Institutul Pasteur si de asemenea a colectivului de la Pasteur Filiala Filipesti este de a raspunde nevoilor medicinei veterinare moderne, de a inova si a aplica cele mai noi metode stiintifice in vederea sprijinirii sanatatii animalelor.
 • Cercetarea si dezvoltarea continua de noi produse performante a consolidat pozitia Pasteur Romania , prin SN Institutul Pasteur si Pasteur Filiala Filipesti, ca leader incontestabil pe piata veterinara.
REPRODUCTIE

Calci Vita (150g)

PASTEUR
0001
25,00 lei
Produsul este recomandat în perioada de reproducţie, ouat şi în perioada de creştere a tineretului. ADMINISTRARE: - 5g / 1 litru apă de baut, timp de 3 zile consecutiv.
DETOXIFIERE

Hepatoprotect (1000ml)

PASTEUR
55,00 lei
HEPATO PROTECT – soluţie orală, este un hepatoprotector eficient obţinut prin combinarea de aminoacizi esenţiali, vitamina C şi silimarină (extract natural de armurariu). ADMINISTRARE: 1-1,5ml / 1 litru apa de baut, timp de 3-5 zile.
VITAMINE+AMINOACIZI

Polivit S (1000ml)

PASTEUR
55,00 lei
Se recomandă în deficienţe vitaminice, în perioda de creştere, convalescenţă, modificări ale penajului, după boli infecto-contagioase, parazitare, metabolice, perioade de stress (trasport, modificarea condiţiilor de mediu, schimbarea raţiei furajere, lotizări, vaccinări), după tratamente cu antibiotice şi chimioterapice. ADMINISTRARE: 1ml / 1 litru apa de...
VITAMINE+AMINOACIZI

Selevit Sol (1000ml)

PASTEUR
65,00 lei
Se recomandă în perioada de creştere, hipovitaminoză, carenţe de oligoelemente, după boli infecto-contagioase, parazitare, stres (datorat transportului sau expozitiilor), modificarea raţiei furajere, ratii deficitare în vitamine şi minerale, vaccinări. ADMINISTRARE: 1ml / 2 litri apa de baut, timp de 5-7 zile.
VITAMINE+AMINOACIZI

Vitamina C 99,5% (10g)

PASTEUR
15,00 lei
VITAMINA C 99% de uz veterinar se recomandă în carenţe de vitamina C, ca supliment în stări cu necesar crescut în vitamina C (stări infecţioase, stări de stres) sau în caz de boli ale ficatului, stări hemoragice, insuficienţă cardiacă, infecţii ale aparatului respirator, boli ale oaselor şi pentru susţinerea efortului fizic la animalele slăbite....

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.