Spaclul este realizat dintr-o lama din otel inoxidabil cu o grosime de 0,6mm si un maner adecvat, prevazut cu un orificiu ceea ce permite agatarea lui in diverse locuri.
Dimensiuni: 25x21,3cm
Inel pentru identificarea porumbeilor cu sistem de inchidere dubla, realizat din material plastic de foarte buna calitate.
Ambalare: cutie cu 50 bucati.
Remediu natural pentru aducerea in forma a porumbeilor.
Administrare: 1 lingurita cu varf / 1 litru apa clocotita. Se lasa la infuzat timp de 10 minute, acoperit.- inaintea sezonului de concursuri (pentru intrarea in forma), timp de 8-10 zile.- concurs: in ziua sosirii. Daca porumbeii au zburat pe vreme calda, se recomanda asocierea ceaiului cu...
Inel pentru identificarea porumbeilor cu sistem de inchidere dubla, realizat din material plastic de foarte buna calitate.
Ambalare: cutie cu 50 bucati.
Sare de baie cu extract natural de pin.
Administrare: 1 masura (capac) la 20 litri apa de baie.-concurs: dupa etape grele recomandam o jumatate de capac sare de baie / 1 galeata de apa calda. -naparlire: 1-2 ori pe luna.
Inel pentru identificarea porumbeilor cu sistem de inchidere dubla, realizat din material plastic de foarte buna calitate.
Ambalare: cutie cu 50 bucati.
Inel pentru identificarea porumbeilor cu sistem de inchidere dubla, realizat din material plastic de foarte buna calitate.
Ambalare: cutie cu 50 bucati.
Produsul este indicat porumbeilor supuși unui efort fizic deosebit.
Concursuri:
- viteză-demifond: 2-3ml / 1 litru apă de baut, ultimele 2-3 zile, inclusiv în ziua îmbarcării.
- fond: 3-4ml / 1 litru apă de baut, ultimele 3-4 zile, inclusiv in ziua îmbarcării.
- maraton: 4-5ml / 1 litru apă de baut, ultimele 4-5 zile, inclusiv în ziua îmbarcării.
Inel pentru identificarea porumbeilor cu sistem de inchidere dubla, realizat din material plastic de foarte buna calitate.
Ambalare: cutie cu 50 bucati.
Tap to zoom
Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.