Hexenbier (500ml)

Hexenbier (500ml)

140,00 lei
cu TVA

Administrarea produsului Hexenbier 20 ml la litrul de apa are ca rezultat faptul ca puii se vor mentine un timp mai indelungat in zbor.

 

Lunile iunie si iulie sunt o perioada importanta pentru pui. Este perioada in care puii trebuie sa zboare din ce in ce mai mult in jurul crescatoriei. Altfel exista pericolul de a pierde multi pui la zborurile de antrenament pe distante scurte. Pentru a evita aceste pierderi, puii nu trebuie doar sa zboare un timp mai indelungat, ci si sa se indeparteze tot mai mult de crescatorie in timpul zborurilor de antrenament zilnic. Inainte ca acestia sa se antreneze bine in jurul crescatoriei, nu trebuie incepute etapele pregatitoare. Administrarea produsului Hexenbier 20 ml la litrul de apa are ca rezultat faptul ca puii se vor mentine un timp mai indelungat in zbor. Pentru a spori pofta de zbor, Hexenbier contine, pe langa Supa Prange, elemente naturale cum ar fi Propolisul cu efectele sale dezinfectante si antibacteriane, mierea de albine, extrase din plante, Oregano si Usnea Barbata, cu rol esential in cresterea imunitatii, precum si extras de Echinacea. Astfel Hexenbier are ca efect cresterea poftei de zbor, narile porumbeilor devin albe, detoxifiaza ficatul si asigura o buna vascularizare ce se reflecta in culoarea roza a musculaturii pieptului; sustine imunitatea organismului si regleaza tranzitul intestinal. In lunile iunie-iulie, in special in timpul primelor etape de antrenament, poate interveni asa-numita “boala a puilor”. Aceasta este o boala declansata de anumiti factori si de o slabire a imunitatii de catre circovirus. Circovirusul afecteaza Bursa Fabricius si slabeste imunitatea. Slabirea sistemului imunitar precum si supunerea porumbeilor la situatii de stress conduc la instalarea unei stari de boala. Pentru a preveni si a combate aceste probleme, trebuie intarit sistemul imunitar. Mai este recomandata administrarea de Hexenbier impreuna cu AvidressPlus, pentru ca acizii din Avidress cresc efectul uleiurilor eterice din Hexenbier. Cu indeplinirea acestor conditii contribuiti la cresterea poftei de zbor a porumbeilor dumneavoastra so la o comportare buna in timpul etapelor de concurs. Hexenbier Supliment pentru porumbei cu propolis, oregano si usnea barbata. Contribuie la cresterea poftei de zbor si la detoxifierea organismului ce se reflecta in culoarea roza a musculaturii pieptului.

  • Administrare:
  • - 20 ml / 1 l apa cate 2-3 zile pe saptamana. Acest produs poate fi amestecat si cu Avidress Plus si/sau Carni-Speed  si oferit porumbeilor. In perioada concursurilor se administreaza luni si marti.
  • - 20 ml / 1 l apa de 2 ori pe saptamana in perioada de reproductie si naparlire.
  • - 20 ml / 1 l apa de 3-4 ori pe saptamana la tineret.
  • sau
  • - 30 ml / 1 kg boabe.
  • Inainte de utilizare se agita bine!

 

Prezentare: sticla de 500 ml.

 

 

Ambalaj: sticla de 500 ml:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.