List of products by brand IRISZ

115,00 lei
Amestec cu continut proteic foarte ridicat. Se poate folosi in reproductie (se mai adauga si alte seminte ca: porumb, grau, etc.) sau la tineret, imediat dupa intarcare (se foloseste ca atare) si in perioada urmatoare intarcarii (cand se mai adauga si alte seminte ca: porumb, mei, sofranel, in, canepa, etc.); pana la inceperea antrenamentelor.
90,00 lei
Amestec dedicat perioadei de naparlire, bogat in proteine si grasimi. Pentru un penaj sanatos si lucios.
100,00 lei
Amestec dedicat compartimentului de reproductie. Cantitate echilibrata de proteina (foarte importanta pentru cresterea si dezvoltarea puilor), grasimi si carbohidrati. Experienta crescatorilor cu acest sortiment arata ca poate fi folosit cu succes si in perioada de naparlire.
105,00 lei
Amestec de seminte creat special pentru porumbeii tineri, cu adaos de peleti pentru o rata a conversiei hranei si o digestie mai buna.
105,00 lei
Se recomanda pentru perioada de concursuri. Datorita continutului mare de proteine, refacerea musculaturii porumbeilor este accelerata.
110,00 lei
Hrana usor digestibila, poate fi administrata in timpul saptamanii (intre etape) sau iarna. Este un amestec care a dat rezultate la etapele de viteza.
4 SEZOANE

IR Extra (20kg)

110,00 lei
Este un amestec in care toate semintele sunt de marime mica. Se recomanda pentru porumbeii de zbor la inaltine, a raselor de porumbeilor cu cioc scurt, pentru pui dupa intarcare.
4 SEZOANE

IR 08 (20kg)

90,00 lei
08 este un amestec de baza care poate fi folosit pe durata intregului an (reproductie, concurs, tineret, naparlire, iarna).
100,00 lei
Mix de seminte creat special pentru porumbeii din rasele mari si grele.  Ambalare: sac cu 20kg.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.