Vitamineral (2,5kg)

Vitamineral (2,5kg)

50,00 lei
cu TVA

Vitamineral conține vitaminele A, D, E necesare asimilãrii acestor minerale la dezvoltarea puilor și la o bunã fertilitate.

Administrare: se ofera la discretie, pe tot parcursul anului.

 

Natural a prezentat Vitamineral pe piațã în anul 1952. Devenea atunci, prima firmã care producea un amestec de minerale și vitamine special pentru porumbei. Vitamineral a câștigat încrederea columbofililor belgieni într-un timp foarte scurt pentru cã acesta oferea un real progres în nutriția porumbeilor cãlãtori.

Natural a îmbunãtãțit compoziția Vitamineral-ului de-a lungul anilor pentru a-l adapta nevoilor porumbelului cãlãtor modern. Astfel ca, Vitamineral conține toate elemenetele minerale necesare unei rații echilibrate. În afara mineralelor indispensabile, Vitamineral conține vitaminele A, D, E necesare asimilãrii acestor minerale la dezvoltarea puilor și la o bunã fertilitate. Este un produs de care porumbeii au nevoie de-a lungul întregului an. Trebuie așadar urmãrit ca întotdeauna sã fie un pic de Vitamineral în hranitorile porumbeilor. Porumbeii vor mânca numai atunci când organismul lor va avea într-adevãr nevoie. Consumarea acestuia va fi importantã mai ales la întoarcerea de la concursuri, în timpul perioadei de nãpârlire și creștere, astfel consumul total de calciu poate atinge 650mg pe zi în momentul în care pãrinții hrãnesc puii. Vitamineral accelereazã creșterea și întãrește rezistența porumbeilor.

Administrare: se ofera la discretie, pe tot parcursul anului.

Ambalare: galeata cu 2,5kg.

Producator: Natural Granen, Belgia.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.