PASTEUR

65,00 lei
HEPATO PROTECT – soluţie orală, este un hepatoprotector eficient obţinut prin combinarea de aminoacizi esenţiali, vitamina C şi silimarină (extract natural de armurariu). ADMINISTRARE: 1-1,5ml / 1 litru apa de baut, timp de 3-5 zile.
VITAMINE+AMINOACIZI

Polivit S (1000ml)

60,00 lei
Se recomandă în deficienţe vitaminice, în perioda de creştere, convalescenţă, modificări ale penajului, după boli infecto-contagioase, parazitare, metabolice, perioade de stress (trasport, modificarea condiţiilor de mediu, schimbarea raţiei furajere, lotizări, vaccinări), după tratamente cu antibiotice şi chimioterapice. ADMINISTRARE: 1ml / 1 litru apa de...
VITAMINE+AMINOACIZI

Selevit Sol (1000ml)

70,00 lei
Se recomandă în perioada de creştere, hipovitaminoză, carenţe de oligoelemente, după boli infecto-contagioase, parazitare, stres (datorat transportului sau expozitiilor), modificarea raţiei furajere, ratii deficitare în vitamine şi minerale, vaccinări. ADMINISTRARE: 1ml / 2 litri apa de baut, timp de 5-7 zile.
VITAMINE+AMINOACIZI

Vitamina C 99,5% (10g)

15,00 lei
VITAMINA C 99% de uz veterinar se recomandă în carenţe de vitamina C, ca supliment în stări cu necesar crescut în vitamina C (stări infecţioase, stări de stres) sau în caz de boli ale ficatului, stări hemoragice, insuficienţă cardiacă, infecţii ale aparatului respirator, boli ale oaselor şi pentru susţinerea efortului fizic la animalele slăbite....

  • Fabrica de medicamente veterinare Pasteur Filiala Filipesti urmeaza traditia de 120 de ani a Institutului  Pasteur,  reprezentand de asemenea o unitate de referinta a medicinei veterinare romanesti.
  • Cele doua Companii detin un portofoliu complex si diversificat ce cuprinde peste 600 de produse, din cele mai importante categorii terapeutice: vaccinuri, antiparazitare, antibiotice, vitamine, insecticide,  raticide, antiinflamatoare, dar si reagenti si kituri de diagnostic.
  • De-a lungul anilor atat produsele SN Institutului Pasteur cat si cele fabricate la Pasteur Filiala Filipesti si-au dovedit eficienta clinica si economica, fiind prezente in orice cabinet veterinar, farmacie veterinara sau ferma din Romania.
  • Filozofia colectivului de cercetare si dezvoltare a SN Institutul Pasteur si de asemenea a colectivului de la Pasteur Filiala Filipesti este de a raspunde nevoilor medicinei veterinare moderne, de a inova si a aplica cele mai noi metode stiintifice in vederea sprijinirii sanatatii animalelor.
  • Cercetarea si dezvoltarea continua de noi produse performante a consolidat pozitia Pasteur Romania , prin SN Institutul Pasteur si Pasteur Filiala Filipesti, ca leader incontestabil pe piata veterinara.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.