PARAZITI INTERNI

PARAZITI INTERNI

Wurm-T (100 tablete)

RÖHNFRIED
85,00 lei
Tablete pentru tratament impotriva viermilor lati, rotunzi si capilari.
PARAZITI INTERNI

BelgaWormac (50 tab)

BELGICA DE WEERD
65,00 lei
Tratament împotriva viermilor rotunzi (Ascaridia, Capillaria), şi a teniei la porumbei. Administrare: 1 tableta / porumbel, o singura administrare. In cazul unei infectii masive, 1 tableta / porumbel, timp de 2 zile consecutiv. Tratamentul se repeta la 28 zile dupa prima administrare.
PARAZITI INTERNI

Worm Tab (100 tab)

CEST PHARMA
45,00 lei
Tratamentul nematodelor (Ascaridia columbae, Capillaria obsignata) si cestodelor (Raillietina spp.) la porumbeii voiajori și de agrement. Administrare: 1 tabletă / porumbel.
PARAZITI INTERNI

Levasol (100ml)

PASTEUR
30,00 lei
La porumbeii care nu sunt destinați consumului uman este indicat în tratamentul şi controlul infestaţiilor cauzate de stadiile larvare şi adulte ale următorilor paraziţi: Ascaridia spp, Heterakis gallinarum, Capillaria spp şi Syngamus trachea. Administrare: 1,6ml / 2 litri apă de băut (cantitate pentru 20 porumbei), administrarea unica.
PARAZITI INTERNI

Expel (60ml)

90,00 lei
Expel este un produs antiparazitar natural, singurul de acest gen de pe piață, astăzi, oferindu-vă un plus de liniște.Administrare: 16 picaturi / 1 litru apa de baut, timp de 3 zile consecutiv in fiecare luna.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.