Lista produselor producatorului SPINNE

Cel mai mare producator de hrana pentru porumbei din Germania


60 ani de activitate in domeniul prelucrarii cerealelor reprezinta firma Spinne, care astazi este cel mai mare producator de hrana pentru porumbei voiajori, de zbor si agrement din Germania. Mereu in contact direct cu crescatorii de porumbei, a dus in tot acest timp la o multime de idei si variante legate de hranirea porumbeilor. Calitate deosebita si incredere absoluta sunt principiile firmei Spinne.
Fondata, ca afacere de familie, de catre Adolf Spinne, foarte multi ani condusa de Peter Rensinghoff, iar din 2010 de afacere se ocupa Martin Hetzke.


Continua dezvoltare a companiei se bazeaza pe o planificare atenta si de lunga durata. Astazi, exista 2.500 m² spatii de productie si depozitare. 3.000 t de materie prima si produs finit pot fi depozitate cu usurinta, iar zilnic se produc pana la 120 t de furaj.


Politica noastra este sa oferim cea mai buna calitate
Calitatea furajelor de succes de la Spinne a devenit in sportul columbofil un nume uzual. Acesta este rezultatul unei gandiri consecvente pentru toate departamentele, de la achizitia materiei prime (cerealelor) pana la realizarea si livrarea produsului finit. Sunt luate toate masurile necesare pentru a indeplini toate cerintele pentru a putea practica un sport de inalta performanta. Spinne a fost primul producator care a introdus porumbul "Cribs", uscat pe cale naturala, in furajul pentru porumbei. Importanta majora se acorda curatirii atente a tuturor materilor prime intrate. Curatirea materiei prime se face pe baza de aer, cu utilaje de ultima generatie, asistate electronic, curatirea realizandu-se in mai multe etape. Aceasta metode garanteaza in primul rand eliminarea particulelor de praf.


Furajele noi sunt testate

Nu sunt produse ale acestui producător.