VERSELE LAGA

GRIT+REDSTONE

Grit+Redstone (20kg)

VERSELE LAGA
65,00 lei
Hrana minerala spalata si sterilizata. Administrare: Zilnic, proaspat, pe toata durata anului.
GRIT+REDSTONE

Seaweed (20kg)

VERSELE LAGA
65,00 lei
Se recomanda mai ales in perioada reproductiei, la tineret si la naparlire. Se ofera porumbeilor proaspat, in fiecare zi.

Suntem în anul 1932. Străbunicul Prudent Versele conduce o mică companie de familie, cu doar un restaurant cu grădină și un magazin alimentar. Nu durează mult până când va vedea potențialul. Visul lui este să producă furaje complexe de calitate și să le lanseze pe piață. Foarte curând, el reuseste acest lucru. Furajele Verseler capătă popularitate. Doar cinci ani mai târziu, cu greu a putut satisface cererea enormă. Atunci a decis să construiască prima sa fabrică de furaje în orașul belgian Deinze. Succesul lui a crescut rapid în anii următori. Fabrica a continuat să se extindă, devenind una dintre cele mai moderne și eficiente din timpul său.

Acest website folosește cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experiență mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Puteți consulta politică noastră de confidențialitate aici. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs asupra folosirii cookie-urilor.