ZIUA IMBARCARII Exista 3 produse.

Sortimentele din aceasta categorie se ofera porumbeilor cu o zi inainte sau in ziua imbarcarii. Sunt amestecuri cu continut ridicat de lipide, necesare pentru zboruri lungi, grele.

 • Kampol DN SeminteMici(cu armurariu)
  Disponibil
  Kampol DN Seminte mici cu armurariu (25 kg)

  Este o combinatie speciala de seminte oleaginoase si armurariu, care aduce un aport de energie oricarui amestec. Datorita versatilitatii, este consumata cu placere atat de pasarile adulte cat si de porumbeii tineri. Asigura un plus de energie, dar si recupereaza fortele dupa zboruri grele. Ambalaj: sac de 25 kg.

  Este o combinatie speciala de seminte oleaginoase si armurariu, care aduce un aport de...

  Este o combinatie speciala de seminte oleaginoase si armurariu, care aduce un aport de energie oricarui amestec. Datorita versatilitatii, este consumata cu placere atat de...

 • Disponibil
  Spinne Seminte oleaginoase (25kg)

  De generatii intregi reprezinta secretul pentru suplimentarea tuturor planurilor de hranire. Indeosebi potrivit ca si furnizor de energie pentru ultimele zile inainte de concurs – pentru zbor, zbor cu tineret, distante lungi! Ambalare: sac de 25 kg.

  De generatii intregi reprezinta secretul pentru suplimentarea tuturor planurilor de...

  De generatii intregi reprezinta secretul pentru suplimentarea tuturor planurilor de hranire. Indeosebi potrivit ca si furnizor de energie pentru ultimele zile inainte de concurs...

 • Spinne Hrana bogata in grasimi Premium
  Disponibil
  Spinne Premium Hrana bogata in grasimi (25kg)

  Se recomanda pentru perioadele de concursuri. Ambalaj: sac de 25 kg.

  Se recomanda pentru perioadele de concursuri. Ambalaj: sac de 25 kg.

  Se recomanda pentru perioadele de concursuri. Ambalaj: sac de 25 kg.