VET-SCHROEDER TOLLISAN Exista 2 produse.

VET-SCHROEDER TOLLISAN
 • În anul 2010 veterinarul Dr. Vincent Schroeder (Schroeder Pigeons Products) și Johannes Jakobs (Tollisan) au fuzionat și au fondat noul cabinet veterinar și societatea pentru porumbei voiajori Vet-Schroeder + Tollisan BV în Kerkrade, (NL).
 • Analiza medicală a sănătății reprezintă un aspect important în cadrul sportului modern și orientat spre succes al porumbeilor voiajori.
 • Produsele Vet-Schroeder + Tollisan nu conțin dopaj și sunt produse...  Mai mult
 • Med. Tollyamin Forte (1000ml)
  Nou!
  Disponibil
  Med. Tollyamin Forte (1000ml)

  Med. Tollyamin Forte conține aminoacizi cu concentratie mare, electroliți și vitamine din complexul B într-un raport de amestec optim. În baza compoziției puteți administra Med. Tollyamin Forte pe perioada întregului an (perioada concursurilor, reproductie și năpârlire).Dozaj:Concurs, naparlire, reproductie: 15ml / 1 litru apă de baut sau pe 1 kg de hrană (3-5 zile/săptămână)

  Med. Tollyamin Forte conține aminoacizi cu concentratie mare, electroliți și vitamine...

  Med. Tollyamin Forte conține aminoacizi cu concentratie mare, electroliți și vitamine din complexul B într-un raport de amestec optim. În baza compoziției puteți administra Med....

 • Kombi-Mischung (100g)
  Nou!
  Disponibil
  Kombi-Mischung (100g)

  Kombi-Mischung este un antibiotic cu spectru larg. Trateaza cu efecte pozitive e. coli.Dozaj:Preventiv in perioada de concursuri, 2-3 zile la fiecare 2 saptamani: - 5g Kombi-Mix (1 lingura dozatoare) la 3 litri apa de bautIn cazuri de boala tineretului sau sau boala maturilor: - 5g Kombi-Mix (1 lingura dozatoare) + 5g Matrix (1 plic) la 2 litri apa de baut.

  Kombi-Mischung este un antibiotic cu spectru larg. Trateaza cu efecte pozitive e....

  Kombi-Mischung este un antibiotic cu spectru larg. Trateaza cu efecte pozitive e. coli.Dozaj:Preventiv in perioada de concursuri, 2-3 zile la fiecare 2 saptamani: - 5g Kombi-Mix...